Omstruktureringer i Volleyball Danmarks administration

Med et ønske om at skabe et større kommercielt potentiale for volleyball og beachvolleyball i Danmark samt at styrke samarbejdet på tværs af organisationen, foretages der en række personalemæssige ændring i Volleyball Danmarks administration. Omstruktureringerne i Volleyball Danmark betyder i første omgang et varmt velkommen til to nye fastansatte i administrationen. Den 1. oktober 2021…

:


Med et ønske om at skabe et større kommercielt potentiale for volleyball og beachvolleyball i Danmark samt at styrke samarbejdet på tværs af organisationen, foretages der en række personalemæssige ændring i Volleyball Danmarks administration.

Omstruktureringerne i Volleyball Danmark betyder i første omgang et varmt velkommen til to nye fastansatte i administrationen. Den 1. oktober 2021 blev Laura Hollænder ansat som kommunikations- og videokonsulent med henblik på at forøge synligheden af Volleyball Danmarks aktiviteter og formidle historier fra forbundet såvel som medlemsklubber med særligt fokus på videoindhold.

Derudover har Volleyball ansat en ny medarbejder pr. 1. januar 2022 i stillingen som kommerciel chef, som frem mod tiltrædelsen vil blive præsenteret. Den kommercielle chef skal arbejde med at udvikle Volleyball Danmarks kommercielle portefølje og udvikle nye samarbejder med virksomheder, kommuner og andre organisationer, der kan være med til at styrke sporten og skabe større synlighed omkring forbundets aktiviteter.

– ”Vi tror på, at der er et stort potentiale for, at vi kan komme længere ud med volleyball og beachvolleyball – både ift. at tiltrække nye spillere til vores sport, men i høj grad også at skabe partnerskaber og samarbejder, der skal styrke sportens kommercielle udtryk. Med ansættelserne af Laura og den kommercielle chef forstærker vi os på netop disse områder, og vi glæder os til at følge udviklingen”, fortæller Volleyball Danmarks administrerende direktør, Jesper Jørgensen.

Den 1. januar 2022 ændres arbejdsopgaverne desuden for Sebastian Mikelsons, efter at Sebastian hidtil har fungeret som projektleder i Volleyball Danmark. Sebastian kommer til at arbejde på tværs af hele organisationen som henholdsvis konsulent/projektleder i bredde og ungdom, assisterende elitechef i volleyball og elitechef i beachvolleyball og skal arbejde med at styrke den røde tråd mellem bredde/elite samt volleyball/beachvolleyball.

”Vi har set et behov for at styrke arbejdet på tværs af organisationen, især når det kommer til talentudvikling for både beachvolleyball og volleyball. Med omstruktureringerne ønsker vi derfor at skabe en større synergi mellem vores aktiviteter”, uddyber Jesper Jørgensen.

I forbindelse med omstruktureringen ophører Martin Olafsens ansættelse som elitechef for beachvolleyball i Volleyball Danmark den 31. december 2021. Martin har spillet en vigtig rolle i udviklingen af dansk beachvolleyball de senere år, og Volleyball Danmark vil godt takke for den loyale og dedikerede indsats, han har leveret.

Foruden et øget fokus på arbejdet med talentudviklingen på tværs af beachvolleyball og volleyball, vil der komme en opgradering på ressourcerne til talentarbejdet i både volleyball og beachvolleyball. For volleyball vil der komme øgede ressourcer omkring ungdomslandsholdene, ligesom der arbejdes på at etablere en Volleyskole i Syd fra næste sæson. For beachvolleyball vil der komme øgede ressourcer til arbejdet med Kraftcentre og elitearbejde. Mere information omkring dette vil blive meldt ud i de kommende måneder.

sammen er vi strkere vol2

Del nyhed

LÆS OGSÅ