Nederlag på hjemmebane sætter stopper for Holte IFs europæiske eventyr

Holte IF spillede tirsdag aften returopgøret i CEV Challenge Cup mod den portugisiske klub Kairos fra Azorerne. Trods en god start fra Holte, kunne hjemmeholdet ikke holde presset på de portugisiske gæster, som inkasserede endnu en 3-0 sejr og dermed billetten videre til 1/16-finalerne. CEV Challenge Cup, 1/32-finale, 2. kamp:Holte IF – Kairos (Ponta Delgada):…

| Foto: Intofoto

:


Holte IF spillede tirsdag aften returopgøret i CEV Challenge Cup mod den portugisiske klub Kairos fra Azorerne. Trods en god start fra Holte, kunne hjemmeholdet ikke holde presset på de portugisiske gæster, som inkasserede endnu en 3-0 sejr og dermed billetten videre til 1/16-finalerne.

CEV Challenge Cup, 1/32-finale, 2. kamp:
Holte IF – Kairos (Ponta Delgada): 0-3 (19-25, 14-25, 16-25)

Rammerne for det europæiske opgør var ellers flotte i en velbesøgt hal i Birkerød Idrætscenter. Stærkt hjulpet på vej af et veloplagt hjemmepublikum kom Holte da også bedst fra start i første sæt med god energi og højt servepres. Ved 11-11 blev deres forspring dog indhentet af et klogt spillende portugisisk hold, som herefter skabte et stigende forspring sættet igennem frem til 19-25. I andet sæt kæmpede Holte med at genvinde momentum, og trods flere indskiftninger fandt hjemmeholdet aldrig rigtigt rytmen og tabte sættet 14-25

Med andet sæt tabt var muligheden for dansk avancement i turneringen udspillet, men Holte kæmpede stadig for at give dem selv og publikum en sejr på hjemmebanen. I tredje sæt genfandt Holte således noget af trykket fra starten af første sæt, men midt i sættet gik luften igen af ballonen, da Kairos skruede op for den professionelle rutine og vandt sættet 16-25.

– ”Det er ikke nogen skam at tabe til et bedre hold. De spiller godt og med meget få fejl og får fuldt fortjent sejren. Hvis vi skal matche dem, skal vi op og spille på vores absolut topniveau på 90-100% hele tiden, og selvom opbakningen var rigtig god i dag, er det svært at gøre. Det kræver at alle rammer dagen, og det gør vi ikke i dag,” fortæller cheftræner Sven-Erik Borch Lauridsen om opgøret.

– ”Der er masser af ting som vi skal gøre bedre, som vi har fået øjnene op gennem disse opgør. Det er godt at blive udstillet lidt mod et professionelt hold, det giver os mulighed for at blive endnu bedre”, afslutter han.

CEV Challenge Cup, 1/32-finale, 2. kamp:
Holte IF – Kairos (Ponta Delgada): 0-3 (19-25, 14-25, 16-25)
02.11.2021 – 19:00: Birkerød Idrætscenter

CEV Challenge Cup, 1/32-finale, 1. kamp:
Kairos (Ponta Delgada) – Holte IF: 3-0 (25-15, 25-22, 25-15)
26.10.2021 – 20:30: Complex Desportivo das Laranjeiras

Del nyhed

LÆS OGSÅ