Optakt: Holte IF forbereder sig på europæisk returopgør i Birkerød Idrætscenter

Der venter Holte IFs ligakvinder lidt af en opgave, når de tirsdag aften tager imod den portugisiske klub Kairos i returopgøret i 1/32-finalen i CEV Challenge Cup. Det danske hold skal nemlig levere en sejr i både kampen og et Golden Set, hvis de skal videre i turneringen. Kampen spilles kl. 19:00 i Birkerød Idrætscenter.…

| Foto: Flemming Patulski

:


Der venter Holte IFs ligakvinder lidt af en opgave, når de tirsdag aften tager imod den portugisiske klub Kairos i returopgøret i 1/32-finalen i CEV Challenge Cup. Det danske hold skal nemlig levere en sejr i både kampen og et Golden Set, hvis de skal videre i turneringen. Kampen spilles kl. 19:00 i Birkerød Idrætscenter.

For en uge siden fløj Holte IF den lange vej til Ponta Delgada på Azorerne for at spille første opgør i den europæiske klubturnering CEV Challenge Cup mod det portugisiske ø-hold Kairos. På udebanen blev det til et nederlag, som dog blev spillet uden holdets stærke pointsluger, Frida Brinck, der desværre var i Covid19-karantæne.

– ”Som kampen udfoldede sig, kom vi ud i uvante situationer, som vi ikke har været i før med det nuværende hold. Så det var svært at præstere optimalt som hold. Vores ansvarsfordeling er derfor blevet skærpet. Vi havde også en del CEV Challenge Cup debutanter på banen, og selvom de gjorde det godt, så er vi som hold bedre forberedt på presset i kampen på hjemmebanen”, forklarer cheftræner, Sven-Erik Borch Lauridsen.

– ”I sidste kamp fik vi afprøvet vores spil under pres, og vi er bevidste om, at vi skal have skærpet presset på vores serv og blokade, hvorimod vi er meget tilfredse med niveauet på vores modtagning. Derudover er det godt at blive tvunget til at skulle arbejde med løsninger i angrebet – i kampe som disse får man ikke lige så mange forsøg som i Volleyligaen,” fortsætter han.

I denne uge er det så Kairos fra Azorerne, der tager den lange vej til Danmark for at spille returopgøret i Birkerød Idrætscenter. En kamp som Holte IFs cheftræner føler sig bedre forberedt til.

– ”Vi er bedre forberedt til kampen tirsdag, da vi kender modstanderen bedre – men det gør de jo omvendt også. Vi har heldigvis Frida Brinck tilbage og det giver os flere muligheder i opstillingen, og det giver os jo en fordel, som vi ikke havde på Azorerne”, uddyber Sven-Erik Borch Lauridsen.

– ”Vi møder et professionelt hold, der træner flere gange dagligt og ikke fokuserer på andet, så volleyballmæssigt vil vi altid være bagefter. Men kan vi holde fokus mod den her modstander, så er der mulighed for at få en sejr i hus. Samtidig håber jeg, at rigtig mange vil møde op i hallen og benytte muligheden for at se damevolleyball på internationalt niveau”, afslutter han.

Holte IF skal vinde 3-0 eller 3-1 på hjemmebanen og derudover vinde et Golden Set, hvis de skal sikre sig avancement i turneringen.

CEV Challenge Cup, 1/32-finale, 2. kamp:
Holte IF – Kairos (Ponta Delgada)
02.11.2021 – 19:00: Birkerød Idrætscenter
Mere info via Facebookbegivenhed

CEV Challenge Cup, 1/32-finale, 1. kamp:
Kairos (Ponta Delgada) – Holte IF: 3-0 (25-15, 25-22, 25-15)
26.10.2021 – 20:30: Complex Desportivo das Laranjeiras
Se eller gense kampen her

Del nyhed

LÆS OGSÅ