Pokalturneringen: Følg lodtrækning til 1/8-finalerne LIVE

Efter to indledende runder for herrerne, er det nu blevet tid til 1/8-finaler i Volleyball Danmarks Pokalturnering, hvor vi også skal have gang i kvindernes række. Se hvilke hold, der er med videre i turneringen her og følg lodtrækningen til 1/8-finalerne LIVE på Volleyball Danmarks Facebookside onsdag den 27. oktober kl. 14:00. Pokalturneringen, herrer: Otte…

:


Efter to indledende runder for herrerne, er det nu blevet tid til 1/8-finaler i Volleyball Danmarks Pokalturnering, hvor vi også skal have gang i kvindernes række. Se hvilke hold, der er med videre i turneringen her og følg lodtrækningen til 1/8-finalerne LIVE på Volleyball Danmarks Facebookside onsdag den 27. oktober kl. 14:00.

Pokalturneringen, herrer:
Otte hold har klaret sig igennem de første to indledende runder af Pokalturneringen og er nu nået til 1/8-finalerne, hvor otte seedede hold* venter som modstandere.

Herrehold seedet
#1 Gentofte Volley (Liga)
#2 Marienlyst-Fortuna (Liga)
#3 Middelfart VK (Liga)
#4 VK Vestsjælland (Liga)
#5 Hvidovre VK (Liga)
#6 ASV Elite (Liga)
#7 Nordenskov UIF (Liga)
#8 Amager VK (Liga)

Herrehold useedet
Amager VK.2 (1. div Ø)
DHV Odense (Liga)
Frederiksberg Volley (1. div Ø)
Gentofte Volley.2 (1. div Ø)
Hvidovre VK.2 (1. div Ø)
IF Lyseng Volleyball (1. div V)
Ikast KFUM (Liga)
Aalborg Volleyball (1. div V)

Pokalturneringen, kvinder:
Der er 15 hold tilmeldt i kvindernes Pokalturnering, hvorfor turneringen først starter med 1/8-finaler. Ligesom herrerne, skal de useedede hold spille mod de seedede hold, dog sidder de forsvarende Danmarksmestre fra Holte IF (seed1) over i denne runde, pga. af deltagerantallet.

Damehold seedet
#2 Gentofte Volley (Liga)
#3 Brøndby VK (Liga)
#4 Team Køge (Liga)
#5 ASV Elite (Liga)
#6 Amager VK (Liga)
#7 Fortuna Odense (1. div V)
#8 DHV Odense (Liga)

Damehold useedet
Amager VK.2 (1. div Ø)
ASV Aarhus.2 (1. div V)
Bedsted KFUM (1. div V)
Hvidovre VK, Wildcard (2. div Ø)
Ikast KFUM (1. div V)
Lyngby-Gladsaxe Volley (1. div Ø)
Aalborg Volleyball (1. Div V)

Se lodtrækningen LIVE
Lodtrækningen til 1/8-finalerne vil foregå LIVE på Volleyball Danmarks Facebookside onsdag den 27. oktober kl. 14:00. Der trækkes både lod om hvem, der møder hvem, samt hvem der skal have hjemmebanefordel. Dog tilfalder hjemmebanefordelen altid lavest rangerende hold, hvis de to modstandere ikke spiller i samme række.

Følg Pokalturneringen på denne side. 

*De otte højest seedede hold rangeres efter deres placering i Danmarksturneringen 2020-21, dog seedes vinderen af placeringsslutspillet foran nr. 4 i Volleyligaen. Der er fri lodtrækning mellem holdene i hver runde. Dog kan holdene:
• Seedet 1-4 tidligst møde hinanden i semifinalerne.
• Seedet 1-8 tidligst møde hinanden i kvartfinalerne.

sammen er vi strkere vol2

Del nyhed

LÆS OGSÅ