Optakt: U17 NEVZA i Ikast vender stærkt tilbage

Efter et års Corona fravær vender U17 NEVZA-turneringen i Sportscenter Ikast nu stærkt tilbage! Traditionen tro mødes Nordeuropas unge volleyballstjerner i Ikast i efterårsferien – nærmere bestemt den 17.-21. oktober – for at dyste mod hinanden og få oplevelser for livet. Læs her om turneringen, kampprogrammet og se hvem, der er kommet på DU17 og…

| Ved U17 NEVZA i 2019 vandt Danmarks DU17 hold guld

:


Efter et års Corona fravær vender U17 NEVZA-turneringen i Sportscenter Ikast nu stærkt tilbage! Traditionen tro mødes Nordeuropas unge volleyballstjerner i Ikast i efterårsferien – nærmere bestemt den 17.-21. oktober – for at dyste mod hinanden og få oplevelser for livet. Læs her om turneringen, kampprogrammet og se hvem, der er kommet på DU17 og HU17 holdkortene.

Den Nordeuropæiske NEVZA-turnering er en årlig tilbagevendende turnering for ungdomshold og specifikt for årgangen U17 har Volleyball Danmark i de sidste mange år været værter for turneringen i tæt samarbejde med Sportscenter Ikast, Ikast KFUM og Idrætsskolerne Ikast. Selvom turneringen i år desværre bliver uden deltagelse fra Sverige, England, Finland og Grønland, glæder alle parter sig til endnu engang at tage imod en masse unge volleyballtalenter fra vores nabolande

”Vi har ikke spillet en NEVZA-turnering siden 2019, så vi glæder os helt ubeskriveligt meget til igen at kunne åbne dørene i Sportscenter Ikast for en masse entusiastiske ungdomsspillere og trænere fra hele Norden. Vi så naturligvis helst, at vi kunne have samlet alle NEVZA-landene i Ikast, men lige nu er vi blot lettet over at kunne mødes og spændte på at komme i gang med kampene”, udtaler Elitechef i Volleyball Danmark, Sven Brix.

”Turneringen i Ikast er en fantastisk mulighed for vores ungdomslandshold, da de arbejder intensivt sammen hen over en uge og får spillet mange kampe. Oplevelser som disse giver et ekstra skud energi til de unge spillere, uanset hvad resultatet bliver på banen. Samtidig er det – efter lang tid uden tilskuere på tribunerne – en oplagt mulighed for volleyballinteresserede at nyde sporten live og se lidt nærmere på fremtidens stjerner. Så vi vil bestemt gerne opfordre alle til at tage et smut forbi Ikast og støtte op omkring vores ungdomslandshold”, afslutter han.

Kampe og resultater 

NEVZA-turneringen afvikles i Sportscenter Ikast Hal A. Holdene spiller alle-mod-alle mandag og tirsdag (18.-19.) mens bronzekampe og finalekampe afgøres onsdag den 20. oktober. Der er fri entré, så kom og støt op om holdene. 

Følg med i kampprogram og resultater på Facebooksiden: NEVZA U17 Volleyball Championship
Der vil blive sat livestream op til turneringen, som kan følges her: 

http://youtube.com/channel/UC5PZF5SAARlzgmjMj8s0Rag/live

Følg desuden med på Ungdomslandsholdenes Facebookside, hvor der løbende bliver lagt information op fra de forskellige hold. 

DU17 TRUPPEN 

Agnes Due Nygaard, Ikast KFUM
Alberte Jeppesen, Lyngby-Gladsaxe
Astrid Rasmussen, Ikast KFUM
Clara Therese Christensen, Farum-Holte
Elif Dogan, Hvidovre VK
Erika Egebjerg Colgan, Ikast KFUM
Laura Gottschalck Krogh, Ikast KFUM
Linnea Riis Ikast KFUM
Nicole Kristensen, Ikast KFUM
Nikita Clausen, Farum-Holte
Pippi Sofia Linnemann Lauridsen, Hvidovre VK
Sofia Herman Rasmussen, Gentofte Volley

Find mere information om DU17 truppen her 

HU17 TRUPPEN 

Alexander Schou Nielsen, Ikast KFUM
Andreas Brinck, Ikast KFUM
Anton Gregersen Mabeck, Gentofte Volley
Felix Willemoes Behrend, Ikast KFUM
Hjalmer Elmbæk Madsen, Ikast KFUM
Jonas Enemark Petersen, Middelfart VK
Kristoffer Nørager Bisgaard, Gentofte Volley
Laurits Schultz Thynebjerg, Ikast KFUM
Oliver Rauschenberg Leth, Gentofte Volley
Tobias Lytje Christensen, Lyngby-Gladsaxe
Uffe August Mathiasen, Lyngby-Gladsaxe
Villads Napier, Ikast KFUM

Find mere information om HU17 truppen her

sammen er vi strkere vol2

Del nyhed

LÆS OGSÅ