Ny procedure og kriterier for certificering af hold i Volleyligaen

Volleyball Danmarks Liga- og Divisionsudviklingsudvalg har revideret proceduren for certificeringen af hold til Volleyligaen. Se her de mest betydningsfulde ændringer i kriterier og certificeringsproceduren: Med en nu vedtaget ændring i reglementet for Volleyligaen, vil der fra sæson 2022-23 maksimalt kunne være 10 hold i Volleyligaen for henholdsvis kvinder og herrer. Med denne ændring er der…

:


Volleyball Danmarks Liga- og Divisionsudviklingsudvalg har revideret proceduren for certificeringen af hold til Volleyligaen. Se her de mest betydningsfulde ændringer i kriterier og certificeringsproceduren:

Med en nu vedtaget ændring i reglementet for Volleyligaen, vil der fra sæson 2022-23 maksimalt kunne være 10 hold i Volleyligaen for henholdsvis kvinder og herrer. Med denne ændring er der også blevet indført en række sportslige kriterier for deltagelse i Volleyligaen, ud over de øvrige certificeringskrav vedrørende faciliteter o.l., og det vil påvirke op- og nedrykning mellem Volleyligaen og 1. division således:

  • Det er kun hold fra Volleyligaen og 1. division, der kan søge om certificering til Volleyligaen
  • 1.-8. pladsen i Volleyligaen fortsætter i Volleyligaen såfremt de søger og opnår certificering til en ny sæson.
  • 9. pladsen i Volleyligaen skal spille om en ny sæson i Volleyligaen
  • 10. pladsen i Volleyligaen vil være direkte nedrykkere, såfremt der er certificerede 1. divisionshold som kvalificerer sig til Volleyligaen
  • Ønsker et hold fra 1. division certificering til Volleyligaen, kan en oprykning være aktuel, såfremt holdet ender i top3 i deres række

For den kommende sæson 2022-23 forsimples certificeringsproceduren desuden, da ansøgningen fremover vil bestå af en erklæring, et halcertifikat, et organisationsdiagram, samt en oversigt over nøglepersoner, hvor der tidligere skulle laves en større motivationsansøgning.

Certificeringen til Volleyligaen foregår dermed i korte træk således:

  • Klubber med hold i Volleyligaen og 1. division vil primo december 2021 modtage en mail ift. hvordan de skal forholde sig til en evt. certificering.
  • Klubber der ønsker at blive certificeret skal indsende en underskrevet erklæring, hvor klubben erklærer sig om en række forhold. Fristen for dette er den 28. februar 2022. Desuden skal klubben vedlægge et halcertifikat og et diagram over organisationsstrukturen, mens listen med nøglepersoner skal indsendes senest 1. september 2022
  • Senest i slutningen af april 2022 vil det blive offentliggjort, hvilke hold, der er certificerede.

Læs mere i Certificering af hold til Volleyligaen

Del nyhed

LÆS OGSÅ