Fire spillere udtaget til U18 EM i beachvolleyball

Den 01.-05. september bliver U18 EM i beachvolleyball afviklet i Ljubljana, Slovenien. Fire danske spillere er blevet udtaget til at forsvare de danske farver. Hos drengene skal Christian Lundby Andersen og Marius Stenmann Hansen endnu engang i ilden for Danmark. Makkerparret var også med til U22 EM i Baden, hvor de trods den store aldersforskel…

| foto: CEV

:


Den 01.-05. september bliver U18 EM i beachvolleyball afviklet i Ljubljana, Slovenien. Fire danske spillere er blevet udtaget til at forsvare de danske farver.

Hos drengene skal Christian Lundby Andersen og Marius Stenmann Hansen endnu engang i ilden for Danmark. Makkerparret var også med til U22 EM i Baden, hvor de trods den store aldersforskel formåede at spille sig videre fra puljespillet. Christian og Marius har også imponeret på den danske beachvolleyball tour, hvor de netop har kvalificeret sig til DM-finalestævnet i Nyhavn.

Hos pigerne får Caroline Stenholt Krogh og Frida Meincke Lyø debut som u-landshold i sandet, men begge spillere har en god stak ungdomslandsholdskampe fra indendørs volleyball på cv’et. De to spillere har også været med i toppen på den danske beachvolleyballscene, hvor Caroline Stenholt Krogh sammen med sin makker Freja Holme Barkler netop har kvalificeret sig til DM-finalestævnet i Nyhavn.

Alle fire spillere stiller også op til U-DM på Amager Strand i den kommende weekend.

Udtagelsen er foretaget på baggrund af træningsindsatsen på beachvolley banerne, det langsigtede potentiale, ambition, samt nuværende niveau. Det er landstrænergruppen (Elitechefen og de to ansvarlige landstrænere), der har udtaget spillerne.

Modstandere og kamptidspunkt er endnu ikke afgjort, men læs mere om turneringen her.

Husk at holde dig opdateret omkring al international turneringsaktivitet, landshold og talentudvikling på Facebooksiden: Beachvolleyball Danmark

Del nyhed

LÆS OGSÅ