Få støtte til klubben: Tre coronarelaterede hjælpepuljer er åbne for ansøgninger

Volleyball- og beachvolleyballklubber i hele landet kan nu søge økonomisk hjælp til en lang række tiltag i genstarten efter coronanedlukningen samt som kompensation for manglende indtjening grundet coronarestriktioner. Se en oversigt over DIF og DGI’s tre hjælpepuljer her:  Har din klub lidt et økonomiske tab pga. coronanedlukningen, så læs med her. DGI og DIF har…

:


Volleyball- og beachvolleyballklubber i hele landet kan nu søge økonomisk hjælp til en lang række tiltag i genstarten efter coronanedlukningen samt som kompensation for manglende indtjening grundet coronarestriktioner. Se en oversigt over DIF og DGI’s tre hjælpepuljer her: 

Har din klub lidt et økonomiske tab pga. coronanedlukningen, så læs med her. DGI og DIF har nemlig oprettet tre puljer, som klubber kan ansøge til at dække et tab eller hjælpe til at genstarte aktiviteterne. De tre puljer ansøges alle på samme måde, men har forskellige støtteformål. 

Coronahjælpepulje 

For klubber, som har haft økonomiske konsekvenser af coronanedlukningen i perioden 1. januar 2021 til 31. august 2021. Foreninger som tidligere har søgt kan også søge igen, dog ikke om tidligere støttede poster. OBS. ansøgningsrunden løber frem til 31. august. 

Genstartspuljen 

Kan søges til at skabe aktiviteter i sommeren og frem til den 25. oktober 2021. Aktiviteterne skal være uden deltagerbetaling og aktivere brugerne gennem deltagelse i de støttede aktiviteter.

Pulje for planlagte aktiviteter

Til aktiviteter, som afholder fra den 1. juli til 31. december, som ellers ikke ville kunne finde sted pga. manglende indtægtsgrundlag pga. coronanedlukning. 

Læs mere om alle puljer her

sammen er vi stærkere

Del nyhed

LÆS OGSÅ