Tre danske klubber melder klar til europæisk eventyr

Holte IFs ligadamer samt Gentofte Volley og Middelfart VKs ligaherrer skal i den kommende sæson prøve kræfter med den europæiske klubscene i turneringen CEV Challenge Cup. Deres modstandere bliver fundet ved lodtrækning fredag den. 25. juni. Efter en sæson uden europæisk klubvolleyball i Danmark, får vi nu muligheden for at følge med, når hele tre…

| Foto: Flemming Patulski

:


Holte IFs ligadamer samt Gentofte Volley og Middelfart VKs ligaherrer skal i den kommende sæson prøve kræfter med den europæiske klubscene i turneringen CEV Challenge Cup. Deres modstandere bliver fundet ved lodtrækning fredag den. 25. juni.

Efter en sæson uden europæisk klubvolleyball i Danmark, får vi nu muligheden for at følge med, når hele tre danske hold skal bide skeer med tophold fra alle hjørner af Europa. De regerende Danmarksmestre på dame- og herresiden, Gentofte Volley og Holte IF, har igen i år meldt sig klar, mens pokalmestrene fra Middelfart VK for første gang i 20 år tilslutter sig det europæiske eventyr.

”Vi er utroligt glade for og stolte over igen at skulle spille europæisk volleyball. Klubbens historie er fyldt med gode minder fra deltagelse Europa Cup turneringen, bl.a. i slutningen af 70’erne og senest i 2001, hvor vi havde græske Aris Thessaloniki på besøg,” fortæller sportschef i Middelfart VK, Jacob Petersen.

”Nu er vi her igen, fordi vi gerne vil bygge et lag mere på vores sportslige udvikling og skabe muligheder for vores spillere. Vi vil det så utroligt meget, og vi glæder os til igen at kunne fylde Lillebæltshallen med volleyballfans, byens borgere og vores sponsorer til en forhåbentligt spændende kamp mod en interessant modstander. Vi er godt klar over, at der er mange gode hold med i turneringen, og at det bliver svært at spille sig videre, men vi er her også for at lære meget mere om os selv og volleyball, kigge opad og blive inspireret. Så nu krydser vi fingre for en god lodtrækning.” afslutter han.

Hos Holte IF glæder man sig også til igen at prøve kræfter med europæisk volleyball efter et års fravær fra CEV Challenge Cup grundet Covid-19.

”For os handler det om udvikling som mennesker og som volleyballspillere, så vi kan blive de bedste versioner af os selv. Derfor er det utroligt vigtigt at spille CEV Challenge Cup, så vi kan måle os med professionelle hold, og få værdifuld viden om hvor vi er, og hvor vi skal bevæge os hen niveaumæssigt,” uddyber formand i Holte IF, Karen Bonnesen og fortsætter:

”Det giver desuden spillerne mulighed for at prøve kræfter med det internationale niveau, så de kan forberede sig på en karriere i udlandet eller på landsholdet. Det udvikler ikke kun holdet, men også organisationen bag holdet og klubben, når der skal arrangeres en kamp på internationalt niveau, og så kan ungdomsspillerne få topvolleyball helt tæt på, og måske vakt en drøm om en volleykarriere oveni.” afslutter hun.

Lodtrækning vises LIVE den 25. juni
Hvilke tre modstanderhold vi får muligheden for at se i henholdsvis Middelfart, Holte og Gentofte bliver afgjort fredag den 25.juni fra kl. 12:30 og frem, hvor CEV livestreamer fra lodtrækningen.

Følg lodtrækningen her

Del nyhed

LÆS OGSÅ