Fire spillere udtaget til U20 EM i beachvolleyball

Den 7.-11. juli bliver U20 EM i beachvolleyball afviklet i Izmir, Tyrkiet. Fire danske spillere er blev udtaget til at forsvare de danske farver. Hos pigerne bliver det den velkendte duo bestående af Clara Bernberg Windeleff og Sofia Nørager Bisgaard, som igen skal forsøge at få Danmark i en topplacering. ”Clara og Sofia har spillet…

:


Den 7.-11. juli bliver U20 EM i beachvolleyball afviklet i Izmir, Tyrkiet. Fire danske spillere er blev udtaget til at forsvare de danske farver.

Hos pigerne bliver det den velkendte duo bestående af Clara Bernberg Windeleff og Sofia Nørager Bisgaard, som igen skal forsøge at få Danmark i en topplacering.

Clara og Sofia har spillet flere af disse ungdomsslutrunder og har opnået fine placeringer løbende. For ikke så længe siden spillede de U22 EM, hvor de dog havde det en del sværere end forventet. Vi har i teamet fået snakken oplevelsen igennem, og er meget enige om, hvordan den skal bruges til at komme videre i udviklingen. Derfor bliver det spændende at se, hvordan vi griber U20 EM an. Mange af de bedste hold fra U22 er også med til dette stævne, så vi glæder os til at bide skeer med dem igen. Der er lagt en god plan til forberedelserne indenfor de mulige rammer.” forklarer damelandstræner Martin Olesen.

Hos drengene er det Jacob Petersen og Nikola Lyø, som skal repræsentere de rød/hvide farver.

”Jacob og Nikola er udtaget baggrund af, at de i de sidste to år har dannet par og satse på beachvolleyball hele året. De er en fast del af OBVKs elitetræning og har i løbet af foråret opnået gode resultater. Drengene var også udtaget til U18 sidste sommer, men kom desværre ikke afsted på grund af Corona.” udtaler herrelandstræner Peter Lyø.

Udtagelsen er foretaget på baggrund af træningsindsatsen på beachvolley banerne, det langsigtede potentiale, ambition, samt nuværende niveau. Det er landstrænergruppen (Elitechefen og de to ansvarlige landstrænere), der har udtaget spillerne.

Modstandere og kamptidspunkt er endnu ikke afgjort, men læs mere om turneringen her.

Husk at holde dig opdateret omkring al international turneringsaktivitet, landshold og talentudvikling på Facebooksiden: Beachvolleyball Danmark

Del nyhed

LÆS OGSÅ