Ramasjang Familievolley har skabt vokseværk i Rosenlund Volley

Siden Rosenlund Volley i efteråret 2020 bød de første børn og forældre velkomne på deres nye Ramasjang Familievolleyhold, har klubben – trods Covid19 – oplevet en betragtelig stigning i deres medlemstal. Nu ser klubben frem til at åbne endnu flere hold for de mindste volleyballspillere. Da Rosenlund Volley talte medlemstal op for 2020, var de…

| Foto: Lise-Lotte Rudniak fra Rosenlund Volley

:


Siden Rosenlund Volley i efteråret 2020 bød de første børn og forældre velkomne på deres nye Ramasjang Familievolleyhold, har klubben – trods Covid19 – oplevet en betragtelig stigning i deres medlemstal. Nu ser klubben frem til at åbne endnu flere hold for de mindste volleyballspillere.

Da Rosenlund Volley talte medlemstal op for 2020, var de blevet 30 spillere mere i klubben sammenlignet med 2019, bl.a. takket være et nyt Ramasjang Familievolleyhold, som på rekordtid gav klubben 12 nye medlemmer – alle under 6 år.

”Vi startede et Ramasjang Familievolleyhold op i september 2020, fordi det lød som en god mulighed for at få de små børn tidligt ind i hallen og tilbyde dem og deres forældre noget sjovt at lave sammen. En af vores damespillere havde selv en datter i alderen og havde lyst til at være træner for holdet, så det blev slået op på vores Facebookside og blev meget hurtigt booket op.” fortæller formand i Rosenlund Volley, Joan Krogh.

Rosenlund Volley var en af de første klubber, der efter Volleyball Danmarks lancering af Ramasjang Familievolleykonceptet, kontaktede projektleder Sebastian Mikelsons for et opstartsforløb til klubben. Få måneder efter var der både et nyt hold og en masse glade børn i hallen.

”Det er fantastisk, at vi i klubben kan udvikle os til at have flere tilbud til børn, og vi kan allerede nu se, at der bliver behov for at oprette i hvert fald ét nyt børnehold for de største Ramasjangbørn i den kommende sæson,” fortæller formanden og fortsætter,

”Det er en god reklame for vores klub. Vi når længere ud til en gruppe mennesker, der slet ikke kender sporten, men som gerne vil gå til noget aktivt med deres børn, som ikke er fodbold. Og så er det jo bare fedt at opleve, hvor glade børnene er.” afslutter hun.

Gratis opstartsforløb og sparring
Volleyball Danmark tilbyder stadig interesserede klubber et gratis opstartsforløb, hvor klubben bliver klædt godt på til at starte Ramasjang Familievolley op.

Kontakt projektleder Sebastian Mikelsons direkte på smi@volleyball.dk for at høre mere om mulighederne eller udfyld denne formular, og så kontakter han dig.

Opstartsforløbet kan afholdes når det passer dig og klubben bedst, og kan f.eks. planlægges i forbindelse med sæsonstart 21/22.

Del nyhed

LÆS OGSÅ