Herrelandsholdet slået ud af vinderkurs af Nordmakedonien

Det blev desværre ikke til fjerde sejr i træk for de danske volleyballherrer, som fredag aften tabte 3-0 til Nordmakedonien i den første af tre kampe på hjemmebanen i Slagelse. European Silver League, Danmark – Nordmakedonien: 0-3 (23-25, 17-25, 21-25) Et velspillende og stærkt Nordmakedonsk mandskab fik rystet Danmark ud af sidste weekends vinderkurs, hvor…

| Foto: Flemming Patulski

:


Det blev desværre ikke til fjerde sejr i træk for de danske volleyballherrer, som fredag aften tabte 3-0 til Nordmakedonien i den første af tre kampe på hjemmebanen i Slagelse.

European Silver League, Danmark – Nordmakedonien: 0-3 (23-25, 17-25, 21-25)

Et velspillende og stærkt Nordmakedonsk mandskab fik rystet Danmark ud af sidste weekends vinderkurs, hvor Danmark netop sluttede af med at vinde over Nordmakedonien. Med et skyhøjt servepres og store blokader fik Nordmakedonien lukket ned for de danske angrebskanoner, og Danmark måtte således se sig slået 3-0 i første kamp på hjemmebanen i Slagelse.

Landstræner Kristian Knudsen om kampen:

”Jeg havde frygtet, at det kom til at se sådan ud i dag. Vi spillede en rigtig god kamp i Nordmakedonien, og vores spil afhænger meget af vores servepres, som vi lykkedes godt med dernede men ikke i dag. Samtidig kæmper vi i vores sideout, hvilket gør det ekstra svært i dag.”

”Vi har et ungt hold, og det er svært at præstere på det samme høje niveau konstant. Men vi kører på igen i morgen, og så må vi se om vi kan få nogle point mod Cypern.”

Kampen sæt for sæt:
Nordmakedonien kom bedst fra start med et skyhøjt servepres og veljusterede blokader, og Danmark kom således hurtigt bagud med 1-7 fra start. De danske tropper fik i løbet af sættet indhentet det forsømte med god fight og skarpe angreb og server fra Mads Kyed Jensen, men i sidste ende holdt Nordmakedonien nerverne i ro og lukkede sættet 23-25.

Andet sæt startede bedre for Danmark, dog stadig med Nordmakedonisk føring fra start. Med et højt servepres på den danske modtagning, blev det svært for hæver Axel Jacobsen at sætte det danske angreb op uden om de nordmakedonske blokader. Samtidig var Nordmakedoniens kantspiller #8 Aleksandar Ljatov næste urørlig i angrebet, og sikrede 12 point alene i andet sæt, som Nordmakedonien lukkede 25-17.

I tredje sæt øjnede man kort et dansk come-back, men Nordmakedonien lod sig ikke ryste og holdt både servepres og angrebstryk sættet igennem, som de vandt 25-21.

Danmarks kampprogram i weekenden:
28.05 – 19:00: Danmark – Nordmakedonien: 0-3 (23-25, 17-25, 21-25)
29.05 – 19:00: Danmark – Cypern
30.05 – 19:00: Danmark – Israel

Weekendens kampe spilles uden tilskuere på lægterne, men DRTV sender alle Danmarks kampe LIVE via dette link.

Tidligere kampe: European Silver League, Pulje A
21.05: Danmark – Israel: 3-2 (21 – 25, 26 – 24, 17 – 25, 26 – 24, 15 – 12)
22.05: Danmark – Cypern: 3-0 (25 – 23, 25 – 22, 25 – 20)
23.05: Nordmakedonien – Danmark: 0-3 (21 – 25, 23 – 25, 24 – 26)

Danmark er i Pulje A, hvor Nordmakedonien, Israel og Cypern venter på den anden side af nettet. Der spilles puljespil over to weekender, den. 21.-23. maj i Nordmakedonien og den 28.-30. maj i Danmark. Herefter afvikles der en Final 4 turnering den 5.-6. juni i Nordmakedonien. I Pulje B mødes Østrig, Kroatien, Ungarn og Luxembourg. Turneringen kan følges her.

sammen er vi stærkere

Del nyhed

LÆS OGSÅ