Indendørs volleyball og beachvolleyball er nu tilladt for alle aldersgrupper

De endelige retningslinjer ift. genåbningen af indendørs idræt er nu på plads, og vi kan nu byde ALLE aldersgrupper indenfor i hallerne igen til volleyball og beachvolleyball. Kulturministeriet har den 7. maj 2021 senest opdateret deres retningslinjer for indendørs og udendørs idræt, herunder retningslinjerne for corona-pas og hvilke kategorier af sportsgrene, der kan åbne helt…

:


De endelige retningslinjer ift. genåbningen af indendørs idræt er nu på plads, og vi kan nu byde ALLE aldersgrupper indenfor i hallerne igen til volleyball og beachvolleyball.

Kulturministeriet har den 7. maj 2021 senest opdateret deres retningslinjer for indendørs og udendørs idræt, herunder retningslinjerne for corona-pas og hvilke kategorier af sportsgrene, der kan åbne helt op for indendørs aktiviteter igen.

Volleyball Danmark har nu fået den endelige bekræftelse på, at Kulturministeriet IKKE har defineret volleyball og beachvolleyball som en kontaktsport, hvilket ligeledes er Volleyball Danmarks opfattelse. Derfor er det nu tilladt for alle aldersgrupper at træne indendørs igen, naturligvis inden for de gældende retningslinjer.

Læs de opdaterede retningslinjer her: http://volleyball.dk/index.php/covid-19/retningslinjer-covid-19

Del nyhed

LÆS OGSÅ