Herrelandsholdet forbereder sig til European Silver League

Herrelandsholdet er i disse dage samlet i Idrættens Hus for at forberede sig til European Silver League som spilles i weekenderne den 21.-23. maj i Nordmakedonien og den 28.-30. maj på hjemmebanen i Spar Nord Arena i Slagelse. De danske landsholdsspillere er landet i Idrættens Hus fra nær og fjern for at spille sig sammen…

:


Herrelandsholdet er i disse dage samlet i Idrættens Hus for at forberede sig til European Silver League som spilles i weekenderne den 21.-23. maj i Nordmakedonien og den 28.-30. maj på hjemmebanen i Spar Nord Arena i Slagelse.

De danske landsholdsspillere er landet i Idrættens Hus fra nær og fjern for at spille sig sammen frem mod European Silver League. Tidligere på året måtte landsholdet trække sig fra EM-kvalifikationen grundet Covid-19, hvorfor de nu er yderst opsatte på at gøre en god figur i det europæiske selskab.

”Vi er utroligt glade for at være samlet igen og glæder os til at forme truppen frem mod kampene i slutningen af maj. Spillerne er ivrige og konkurrencelystne, de er alle i fysisk god form og mange har endda haft et par ugers pause fra afslutningen af klubsæsonen, så de bringer god energi til træningen,” fortæller landstræner Kristian Knudsen og fortsætter:

”Vores trup er en god blanding af rutinerede spillere, som har spillet med på holdet i mange sæsoner, og så en række nye tilføjelser, især på centerpladsen, hvor vi skal spille nogle nye talenter ind i truppen. Samtidig har vi mange spillere, som spiller professionelt i udenlandske klubber, så vi kan starte forberedelserne på et meget højt niveau.” afslutter han.

Landsholdet er samlet i Idrættens Hus under hele forberedelsesperioden for at holde rejseaktiviteter og dermed Covid-19 foranstaltninger til et minimum. Her skal truppen naturligvis træne en masse sammen, ligesom de skal forberede sig taktisk på modstanderne.

Danmark er i Pulje A, hvor Nordmakedonien, Israel og Cypern venter på den anden side af nettet. Der spilles puljespil over to weekender, den. 21.-23. maj i Nordmakedonien og den 28.-30. maj i Danmark. Herefter afvikles der en Final 4 turnering den 5.-6. juni i Nordmakedonien. I Pulje B mødes Østrig, Kroatien, Ungarn og Luxembourg.

KAMPPROGRAM: European Silver League, Pulje A
21.05: Israel – Danmark (Nordmakedonien)
22.05: Cypern – Danmark (Nordmakedonien)
23.05: Nordmakedonien – Danmark (Nordmakedonien)
28.05: Danmark – Nordmakedonien (Slagelse, Danmark)
29.05: Danmark – Cypern (Slagelse, Danmark)
30.05: Danmark – Israel (Slagelse, Danmark)

Truppen som er samlet i Idrættens Hus:

Hævere:
Axel Jacobsen (Panathinaikos, GRE)
Mikkel Hoff (BK Marienlyst)

Centerspillere:
Nikolas Sebastian Dybkilde Bach (Gentofte Volley)
Niels Heden Friis (ASV Elite)
Frederik Bo Dahl (Gentofte Volley)
Rasmus Mikelsons (Gentofte Volley)

Kantspillere:
Jan Eldahl Vinther Jørgensen (Aalborg Volley)
Kalle Kjerstein Madsen (VK Vestsjælland)
Tobias Hougs Kjær (Carruur VolleyGent, BEL)
Oskar Kjerstein Madsen (Spacer Tolouse, FRA)

Diagonaler:
Rasmus Breuning Nielsen (Gamma Chimica Brugherio, ITA)
Ulrik Bo Dahl (Sistemia LCT Aci Castello, ITA)
Mads Kyed Jensen (NBV Verona, ITA)

Libero:
Nikolaj Hjorth (Middelfart VK)

Staben:
Headcoach: Kristian Knudsen
Assistant coach: Thomas Skifter Bertelsen
Assistant coach: Ivan Bragagni
Scout: Bardur Bendix Mikkelsen
Fysioterapeut: Maja Egelund Andreasson og Louise Holm Pedersen
Team Manager: Marie Hesselbjerg Braagaard.

Del nyhed

LÆS OGSÅ