Årets Dommer i Volleyligaen er Michael Andersen

Spillerne og trænerne i Danmarks bedste række har stemt på deres dommerfavorit for sæson 2020/21. For 4. år i træk (hvis man ser bort fra sidste sæson, hvor der ikke blev lavet kåringer) falder valget på Michael Andersen som Årets Dommer i Volleyligaen. Michael Andersen fik overrakt beviset for kåringen forud for den 3. DM-finale…

| Foto: Cecilie Spendrup Petersen

:


Spillerne og trænerne i Danmarks bedste række har stemt på deres dommerfavorit for sæson 2020/21. For 4. år i træk (hvis man ser bort fra sidste sæson, hvor der ikke blev lavet kåringer) falder valget på Michael Andersen som Årets Dommer i Volleyligaen.

Michael Andersen fik overrakt beviset for kåringen forud for den 3. DM-finale mellem Holte IF og Gentofte Volley, hvor Årets Dommer anno 2021 var med til at styre slaget som 2. dommer.

Stort tillykke til Michael og tak for den store indsats.

Del nyhed

LÆS OGSÅ