Fire spillere udtaget til U22 EM i beachvolleyball

Den 13.-16. maj bliver U22 EM i beachvolleyball afviklet i Baden, Østrig. Fire danske spillere er blev udtaget til at forsvare de danske farver. Hos drengene er det Christian Lundby Andersen og Marius Stenmann Hansen, der er faste makkere i Odense Beachvolley Klub. Hos damerne bliver det Clara Bernberg Windeleff og Sofia Nørager Bisgaard, som…

:


Den 13.-16. maj bliver U22 EM i beachvolleyball afviklet i Baden, Østrig. Fire danske spillere er blev udtaget til at forsvare de danske farver.

Hos drengene er det Christian Lundby Andersen og Marius Stenmann Hansen, der er faste makkere i Odense Beachvolley Klub.

Hos damerne bliver det Clara Bernberg Windeleff og Sofia Nørager Bisgaard, som skal repræsentere Danmark. De spiller i henholdsvis Odense Beachvolley Klub og Copenhagen Beachvolley, men har flere gange spillet ungdoms-EM sammen.

Udtagelsen er foretaget på baggrund af træningsindsatsen på beachvolley banerne, det langsigtede potentiale, ambition, samt nuværende niveau. Det er landstrænergruppen (Elitechefen og de 2 ansvarlige nationale coaches), der har udtaget spillerne.

Modstandere og kamptidspunkt er endnu ikke afgjort, men læs mere om turneringen her.

Husk at holde dig opdateret omkring al international turneringsaktivitet, landshold og talentudvikling på Facebooksiden: Beachvolleyball Danmark

Del nyhed

LÆS OGSÅ