1. og 2. division lukkes ned for denne sæson

Volleyball Danmarks bestyrelse har efter indstilling fra turneringsudvalget besluttet at aflyse resten af denne sæsons turnering for 1. og 2. division.  Med offentliggørelsen af genåbningsplanen blev det klart, at der først åbnes op for indendørs volleyballtræning i seniorrækkerne tidligst den 6. maj og måske først den 21. maj. Hvilke restriktioner, der kommer til at gælde,…

:


Volleyball Danmarks bestyrelse har efter indstilling fra turneringsudvalget besluttet at aflyse resten af denne sæsons turnering for 1. og 2. division. 

Med offentliggørelsen af genåbningsplanen blev det klart, at der først åbnes op for indendørs volleyballtræning i seniorrækkerne tidligst den 6. maj og måske først den 21. maj. Hvilke restriktioner, der kommer til at gælde, er ikke blevet defineret endnu. På baggrund af dette har turneringsudvalget vurderet aflyse resten af Danmarksturneringen for 1. og 2. division for sæson 2020/21.  

 

Danmarksturneringen 2021-22

Som konsekvens af ovenstående er op- og nedrykning efter sæsonen 2020-21 suspenderet. Det betyder at holdene som udgangspunkt spiller i samme række i næste sæson, med mulighed for ekstraordinær op- og nedrykning efter ansøgning til Turneringsudvalget. Klubber er blevet informeret direkte om procedurer og tidsfrister for eventuelle op-og nedrykninger.

Volleyball Danmark ønsker at støtte op omkring træning og kampe før sommerferien for de klubber der ønsker det. Nærmere detaljer meldes ud når vi kender dato, restriktioner og forsamlingsforbud.

Del nyhed

LÆS OGSÅ