Skal du med på beachvolleyballkursus?

Mangler din klub eller trænere tips og tricks til beachvolleyballtræningen? Så er der nu godt nyt. Volleyball Danmark afviklede i starten af marts et virtuelt temamøde om beachvolley, hvor flere frivillige kom med mange gode input. Der blev blandt andet efterspurgt specifikke beachvolleyballkurser, så trænerne fra beachvolleyball- og volleyballklubber bliver bedre rustet til at lave…

| Foto: Flemming Patulski

:


Mangler din klub eller trænere tips og tricks til beachvolleyballtræningen? Så er der nu godt nyt.

Volleyball Danmark afviklede i starten af marts et virtuelt temamøde om beachvolley, hvor flere frivillige kom med mange gode input. Der blev blandt andet efterspurgt specifikke beachvolleyballkurser, så trænerne fra beachvolleyball- og volleyballklubber bliver bedre rustet til at lave gode træninger i sandet for børn og unge.

Derfor introducerer Volleyball Danmark nu følgende kursustilbud:

Beachvolleyball basiskursus 

På baggrund af mødet er der nu arrangeret et basiskursus i beachvolleyball i Ishøj d. 24. april, hvor ungdomstrænere kan blive klædt på til at styre tropperne i sandet. Læs mere om kurset her: https://volleyball.nemtilmeld.dk/251/

Derudover har Ikast KFUM også arrangeret et kursus i samarbejde med Lyø Beach Camp.

Beachvolleyball-temakursus til DIN klub

Hvis din klub også mangler tips og tricks til beachvolleyballtræningen, så har I mulighed for at få et kursus hos jer. Kurset bliver skræddersyet til jer, og I fylder selv op med egne medlemmer og eventuelt også fra naboklubberne.

Kontakt Sara og hør nærmere om et 2 timers inspirationskursus.

Del nyhed

LÆS OGSÅ