Volley TV seertal boomer

Dansk topvolleyball bliver streamet som aldrig før. Sammenlagt har der til dato været over 55.000 unikke besøg på de sider, hvor kampene i Volleyligaen og Landspokalturneringen bliver vist. I oktober 2020 ændrede Volley TV format, så alle kampe i Volleyligaen nu bliver dækket via et fastmonteret streamingsetup i hallerne.  Det har naturligvis givet en markant…

:


Dansk topvolleyball bliver streamet som aldrig før. Sammenlagt har der til dato været over 55.000 unikke besøg på de sider, hvor kampene i Volleyligaen og Landspokalturneringen bliver vist.

I oktober 2020 ændrede Volley TV format, så alle kampe i Volleyligaen nu bliver dækket via et fastmonteret streamingsetup i hallerne.  Det har naturligvis givet en markant forøgelse i antal viste kampe og dermed også en tydelig stigning i antal seere, der uge for uge følger med i Volleyligaen og den netop afsluttede Landspokalturnering.

Sæsonens foreløbige seerrekord blev sat i weekenden den 27.-28. februar, hvor årets pokalfinaler blev afviklet. Her fulgte godt 3.000 med i finalerne, der grundet COVID-19 ikke havde tilskuere i hallen.

”Den nye løsning til Volley TV har givet os muligheden for at vise langt flere kampe end tidligere, hvilket er vigtigt for eksponeringen af vores sport – især set i lyset af COVID-19 og begrænsningerne for tilskuere i hallerne. Seertallene og de 55.000 unikke sidebesøg taler et tydeligt sprog, og vi har fået langt flere øjne på de kampe, der bliver spillet i landets højeste rækker,” siger Volleyball Danmarks direktør, Jesper Jørgensen.

”Vi rammer en god kombination af at kunne dække bredt og vise alle kampe i løbet af sæsonen, samtidig med at vi kan opskalere formatet og implementere en produktion med flere kameraer, kommentator, replays mm. ved afgørende kampe som f.eks. pokalfinalerne.” afslutter han.

I disse uger rulles der en opdatering ud på systemet, som ligger bag streamingen af kampene i Volleyligaen. Opdateringen ændrer dels lay-out med et nyt scoreboard, ligesom en række tekniske uhensigtsmæssigheder, der har givet udfordringer i opstartsfasen, gerne skulle blive udbedret med opdateringen.

Volleyligaen nærmer sig den afgørende fase, hvor damerne er i fuld gang med semifinaler, og herrerne snart har afsluttet kvartfinalerne. Alle kampe kan ses – helt gratis – via www.volleytv.dk

Del nyhed

LÆS OGSÅ