Her er Volleyligaens hold i sæson 21/22

Volleyball Danmarks Liga- og Divisionsudviklings Udvalg har den 24. februar gennemgået alle certificeringsansøgninger fra klubber, der ønsker at have hold med i Volleyligaen i sæsonen 21/22. Der er i alt blevet godkendt følgende 7 damehold og 11 herrehold for den kommende sæson. Volleyliga Damer Amager VK ASV Elite Brøndby VK DHV Odense Gentofte Volley Holte…

:


Volleyball Danmarks Liga- og Divisionsudviklings Udvalg har den 24. februar gennemgået alle certificeringsansøgninger fra klubber, der ønsker at have hold med i Volleyligaen i sæsonen 21/22. Der er i alt blevet godkendt følgende 7 damehold og 11 herrehold for den kommende sæson.

Volleyliga Damer

 • Amager VK
 • ASV Elite
 • Brøndby VK
 • DHV Odense
 • Gentofte Volley
 • Holte IF
 • Team Køge Volley
Volleyliga Herrer

 • Amager VK
 • ASV Elite
 • BK Marienlyst
 • DHV Odense
 • Gentofte Volley
 • Hvidovre VK
 • Ikast KFUM
 • Middelfart VK
 • Nordenskov UIF
 • VK Vestsjælland
 • Aalborg Volleyball

Del nyhed

LÆS OGSÅ