Få gang i klubaktiviteterne igen – udenfor!

Efter lang tids nedlukning er der nu blevet åbnet op for muligheden for at spille volleyball og beachvolleyball udendørs for grupper af maksimalt 25 personer. Bliv opdateret på hvordan klubben kan komme i gang med udendørsaktiviteter lige her: Kulturministeriet har opdateret deres retningslinjer for udendørs idræt gældende fra den 1. marts, så foreninger kan genoptage…

:


Efter lang tids nedlukning er der nu blevet åbnet op for muligheden for at spille volleyball og beachvolleyball udendørs for grupper af maksimalt 25 personer. Bliv opdateret på hvordan klubben kan komme i gang med udendørsaktiviteter lige her:

Kulturministeriet har opdateret deres retningslinjer for udendørs idræt gældende fra den 1. marts, så foreninger kan genoptage deres aktiviteter, dog kun udendørs og kun for grupper af maksimalt 25 personer. Find de opdaterede retningslinjer her.

Det er vigtigt at understrege, at hver gruppe skal være organiseret af foreningen, og der skal være minimum én træner eller leder til stede for hver gruppe.

Mange klubber er allerede godt i gang med organiseringen af udendørs aktiviteter for deres forskellige medlemsgrupper og hold. Er din klub i tvivl om, hvordan I kan komme i gang, er der her to gode løsninger:

  • Beachvolleyball er naturligvis en oplagt mulighed. Har klubben ikke adgang til beachvolleybaner kan I evt. forhøre jer hos de lokale beachvolleyballklubber eller tage kontakt til kommunen ift. brug af kommunale baner ved skoler, institutioner eller i det offentlige rum.
  • Græsvolleyball er også en god mulighed, og har klubben adgang til et grønt areal, er det let at sætte et græsnet op og komme i gang. Volleyball Danmark tilbyder køb af brugte græsnet, som har været benyttet mellem 1-3 gange før til Kids- og Teenvolley og til Cityvolley (Kontakt Christina Attrup Juhl, hvis I ønsker at købe nogle af disse brugte baner.)
    • Græsbane uden linjer: 398 kr. ex. moms
    • Græsbane inkl. linjer: 498 kr. ex moms

Er du eller din klub i tvivl om, hvordan I kan afvikle jeres aktiviteter, eller har I brug for konkrete ideer, så tøv ikke med at kontakte vores sportskonsulenter.

Husk at du altid kan holde dig opdateret omkring retningslinjer og anbefalinger på Volleyball Danmarks hjemmesiden under menupunktet Covid-19

Derudover opfordrer vi alle klubber til at gøre spillere opmærksomme på siden Karantænevolleyball, hvor der er mange forskellige muligheder for at fordybe sig i sporten som f.eks. spillertypetests, dommerkursus for Kids- og Teenspillere, podcasts og meget, meget mere.

Del nyhed

LÆS OGSÅ