Glæd dig til temaaften om Ungdomsbeachvolleyball

Vi har et ønske i Volleyball Danmark om at give landets mange børn og unge flere muligheder for at komme ud i den friske luft og spille beachvolleyball – både til træning og turneringer. Har du gode idéer, fingeren på pulsen eller bare lyst til at give dine input til dette et par timer, så…

:


Vi har et ønske i Volleyball Danmark om at give landets mange børn og unge flere muligheder for at komme ud i den friske luft og spille beachvolleyball – både til træning og turneringer.

Har du gode idéer, fingeren på pulsen eller bare lyst til at give dine input til dette et par timer, så skriv tirsdag d. 2. marts kl. 19-21 i kalenderen (mødet afholdes online på Teams)

Aftenens to hovedemner vil være:

  • Hvordan får vi flere unge til at spille beachvolleyball?
  • Hvordan får vi flere unge, der spiller beachvolleyball til at deltage i turneringer

Afledte emner af hovedemnerne kunne være:

  • Hvordan får vi flere volleyballspillere til at spille beachvolleyball over sommeren?
  • Hvordan får vi helt nye unge mennesker ind i beachvolleyball miljøet?
  • Hvordan sikrer vi turneringstilbud til både de rutinerede og nybegynderne?

Ovenstående er overordnede spørgsmål, men alle emner og idéer er meget velkomne. 

Efter mødet vil Volleyball Danmark tage ideerne med videre i det kommende arbejde med at skabe de bedste muligheder for ungdomsbeachvolleyball.

Alle som har en interesse i beachvolleyball og ungdom er meget velkomne. Har du lyst til at deltage så send en mail til Sportskonsulent Randi Fechtenburg: rfe@volleyball.dk eller ring: 2929 5871.

Del nyhed

LÆS OGSÅ