Ungdoms- og seniorudviklingsudvalgene er nu besat

De to nye udvalg under Volleyball Danmarks bestyrelse skal arbejde med udvikling indenfor to store målgrupper, nemlig Ungdom og Senior, på tværs af volleyball og beachvolleyball. Udvalgene er nu besat med yderst kompetente og dygtige frivillige fra hele landet. Du kan her få det fulde overblik over hvilke personer, som har fået plads i udvalgene. …

:


De to nye udvalg under Volleyball Danmarks bestyrelse skal arbejde med udvikling indenfor to store målgrupper, nemlig Ungdom og Senior, på tværs af volleyball og beachvolleyball. Udvalgene er nu besat med yderst kompetente og dygtige frivillige fra hele landet.

Du kan her få det fulde overblik over hvilke personer, som har fået plads i udvalgene. 

Ungdomsudviklingsudvalget

Vi starter med ungdomsudviklings udvalget, hvor vi gerne vil byde velkommen til Jacob Skovgaard, Louise Bertelsen, Skafte Herskind og Kim Buchwald. Desuden deltager Morten Refsgaard, Jørgen Bentzen og Kristian Frederiksen fra Volleyball Danmarks bestyrelse i udvalget.

Udvalget skal inspirere og sparre med administrationen omkring bl.a. udvikling af ungdomsaktiviteter, ungdomskulturer. Desuden skal udvalget godkende forskellige ungdomsreglementer.

”Jeg er rigtig glad for, at vi nu har ungdomsudviklingsudvalget på plads, så vi kan komme i gang med arbejdet. Alle personer er yderst kompetente og kommer alle fra miljøer, der har fokus på samvær, fremdrift og nye muligheder, som er præcis de elementer, som vi gerne ser fremtrædende i udvalget. Jeg er sikker på, at de kan hjælpe hele ungdomsvolleyball til at blive endnu mere attraktivt”, siger Kristian Holst Frederiksen formand for udvalget. 

Seniorudviklingsudvalget

I dette udvalg byder vi velkommen til Ida Tulsgaard Jensen, Andreas Graversen, Jakob Hove og Peter Morell. Derudover deltager Jørgen Bentzen og Dorthe Windeleff fra Volleyball Danmarks bestyrelse i udvalget.

Udvalget skal inspirere og sparre med administrationen omkring bl.a. udvikling af motion- og senioraktiviteter, klubudvikling. Samt godkende relevante reglementer inden for udvalgets arbejdsområde.

Formand for seniorudviklings udvalget Jørgen Bentzen udtaler:

“Det er et spændende match af erfarne, såvel som unge ildsjæle med fingeren på pulsen – Tilsat vores professionelle administration og konsulenter.” Jørgen fortsætter:

”Som formand for udvalget glæder jeg mig til idéer, viden og tanker om, hvordan vi styrker tilbud til seniorvolleyball og -beachvolleyball. Jeg er sikker på, at udvalget kan bidrage og inspirere bestyrelsen til den fremtidige udvikling.” afslutter Jørgen Bentzen.

Læs mere om de andre udvalg i Volleyball Danmark her:

http://volleyball.dk/index.php/om-volleyball-danmark/bestyrelsen/bestyrelsesudvalg

Del nyhed

LÆS OGSÅ