Final 4 optakt: Middelfart VK vs. VK Vestsjælland (Herrer)

De er kendt for at spille neglebidende opgør mod hinanden, og mon ikke det samme bliver tilfældet lørdag eftermiddag, når Middelfart VK hjemme i Lillebæltshallen møder VK Vestsjælland i Landspokalsemifinalen. Når der lørdag eftermiddag kl. 15.00 fløjtes op for semifinalen mellem Middelfart VK og VK Vestsjælland, så er det hjemmeholdet, som må anses at være…

:


De er kendt for at spille neglebidende opgør mod hinanden, og mon ikke det samme bliver tilfældet lørdag eftermiddag, når Middelfart VK hjemme i Lillebæltshallen møder VK Vestsjælland i Landspokalsemifinalen.

Når der lørdag eftermiddag kl. 15.00 fløjtes op for semifinalen mellem Middelfart VK og VK Vestsjælland, så er det hjemmeholdet, som må anses at være favoritter. Det fynske mandskab, der har en stor stolt volleyballhistorie, har en langt større erfaring end deres gæster med at stå i disse afgørende kampe. En favoritrolle som de også er klar til at påtage sig.

Nikolaj Hjorth, Middelfart VK:
Vi forventer en intens kamp. Vi spiller mod et nyt hold, i Final4-sammenhæng, der helt sikkert kommer med en masse blod på tanden. Vi selv er opsatte på at bevise, at vi er gode nok til at spille finaler, og spille med om mesterskaber.

Der er meget på spil, så det bliver helt sikkert en fed kamp. Vores centere bliver meget vigtige i kampen om finalepladsen. Formår vi at blokere godt, og spille godt blok-forsvar, har vi gode chancer for at nå finalen.

Det er selvfølgelig op til hele holdet at sørge for, at det lykkes, men spiller vores centere en god blokade-kamp, er vores udgangspunkt rigtig godt.

En finaleplads vil betyde rigtig meget for os. Vores ambition er uden tvivl at spille finaler og være med helt fremme i kampen om mesterskaber. Pokalturneringen er vores første mulighed for at bevise, at vi er gode nok til at være en alvorlig mesterskabs-udfordrer.”

For de vestsjællandske gæster er det første gang i klubbens historie, at man har spillet sig frem til semifinalen i Landspokalturneringen. Derfor er det også VK Vestsjælland mandskab der med stolthed går ind til den største kampe i klubbens historie.

Kalle Kjerstein Madsen, VK Vestsjælland:
”Vi forventer en tæt kamp selvom de to sidste opgør mod dem er gået vores vej. Derudover forventer jeg at energien er helt i top, da det foreløbig er en af de mest betydningsfulde kampe i holdets fem år i Ligaen. Vi forventer en kamp med maksimalt pres og kamp til stregen.

Middelfart er typisk meget velspillende, og vi kan derfor ikke hvile på laurbærrene. Når det er sagt, så handler det i høj grad for os om at nyde det og suge alt den erfaring vi kan. Alle spillets facetter skal praktiseres med et højt niveau, og derfor er det nødvendigt, at alle mand leverer varen. Gør vi dette, mener jeg, at vi har gode forudsætninger for at spille en god omgang bold.

Det er første gang i klubbens historie, vi overhovedet kvalificerer os til Final4, og hvis vi så sætter prikken over i’et ved at deltage i en finale, så vil det være fantastisk.”

Der er kampstart lørdag d. 6. februar kl. 14.00 i Lillebæltshallen i Middelfart. Covid-19 situationen gør, at der ikke er adgang for tilskuere. Kampen kan dog ses LIVE og gratis her: https://bit.ly/36JUydQ

Den anden semifinale hos herrerne står mellem Gentofte Volley og Nordenskov UIF. Kampen spilles også lørdag med kampstart kl. 15.00.

Del nyhed

LÆS OGSÅ