Final 4 optakt: Holte IF vs. Team Køge Volley (Damer)

På lørdag er der gang i alle semifinaler i Landspokalturneringen. Kl. 14.00 tager de forsvarende pokalmestre, Holte IF, hjemme imod Team Køge Volley. Det er to hold, der har et indgående kendskab til hinanden, som står overfor hinanden i kampen om en billet til Landspokalfinalen. Hjemmeholdet, der er forsvarende pokalmestre, kommer til kampen som forhåndsfavoritter.…

:


På lørdag er der gang i alle semifinaler i Landspokalturneringen. Kl. 14.00 tager de forsvarende pokalmestre, Holte IF, hjemme imod Team Køge Volley.

Det er to hold, der har et indgående kendskab til hinanden, som står overfor hinanden i kampen om en billet til Landspokalfinalen. Hjemmeholdet, der er forsvarende pokalmestre, kommer til kampen som forhåndsfavoritter.

Nora Møllgaard, Holte IF:
”Vi forventer at Team Køge Volley kommer meget velforberedte og klar på en god fight om finalepladsen. De kæmper altid godt i forsvaret og vi ved at vi skal være tålmodige, når vi skal vinde bolde. De er alle dygtige boldspillere og svære at ryste. Vi skal alle sammen levere et højt niveau på lørdag og det vigtigt at vi på fra starten.

Team Køge Volley server godt, så det bliver centralt at vi præsterer i modtagningen og lægger et godt grundlag for kampen. En finaleplads vil betyde meget for os. Vi vil gerne være det bedste hold i ligaen, der gang på gang kan holde hovedet koldt når der kommer pres på. Det er altid sjovt at spille vigtige kampe og føle presset og så samtidig se hvad det er vi træner for hver dag.

Vi har som mål at spille flere europæiske kampe og der bidrager lige netop finaler som denne til, at vi bliver bedre i de ultrasvære situationer.”

Selvom Team Køge Volley ikke har præsteret som forventeligt i Volleyligaen, så er optimismen hos Køge-spillerne inden lørdagens pokalbrag dog intakt.

Emma Brix, Team Køge Volley:
”Vi forventer det bliver en spændende og tæt kamp med mange fede dueller. Det er kun én kamp der skal vindes for at komme i finalen, hvilket gør at vi skal være helt klar til at præstere på højeste niveau.

Der er som sådan ikke en fra holdet som skal præstere ekstra for at vi kommer i finalen. Vores styrke er helt klart kollektivet. Vi spiller bedst når den mentale energi og overskud er på plads på hele holdet. Derfor kræver det at vi alle er klar, og tror på en finaleplads.  

En finaleplads ville betyde enormt meget. Jeg har altid drømt om at vinde en medalje med Team Køge Volley. I ungdom gik det meget godt, men jeg har ikke vundet en medalje siden, så det kunne være dejligt snart at hive en medalje med hjem til klubben. En finaleplads ville sikre denne medalje, og jeg ville nok fælde en tåre hvis det blev en realitet.”

Der er kampstart i Holtehallen kl. 14.00. Kampen kan ses gratis lige her: https://bit.ly/3pJQt0B

Den anden semifinalekamp spilles også lørdag med kampstart kl. 15.00. Kampen står mellem Brøndby VK og sidste års finalister ASV Elite.

Del nyhed

LÆS OGSÅ