Final 4 optakt: Brøndby VK vs. ASV Elite (Damer)

På lørdag er der gang i alle semifinaler i Landspokalturneringen. Kl. 15.00 tager sidste års pokalfinalister, ASV Elite, turen til den københavnske vestegn og gæster sidste års bronzevindere i Landspokalturneringen, Brøndby VK. Den store Final 4-event skulle havde været løbet af stablen i denne weekend, men Covid-19 situationen har gjort, at arrangementet i år er…

:


På lørdag er der gang i alle semifinaler i Landspokalturneringen. Kl. 15.00 tager sidste års pokalfinalister, ASV Elite, turen til den københavnske vestegn og gæster sidste års bronzevindere i Landspokalturneringen, Brøndby VK.

Den store Final 4-event skulle havde været løbet af stablen i denne weekend, men Covid-19 situationen har gjort, at arrangementet i år er aflyst. 

Heldigvis kan kampene afvikles lokalt hos klubberne. Lørdag kl. 15.00 er der lagt op til en regulær pokalgyser, når ASV Elite skal forsøge at gentage sidste års store bedrift med en plads i Landspokalfinalen. Men det er et Brøndby VK hold, som er opsatte på at revanchere sidste års semifinale-exit.

Mette Breuning, Brøndby VK:

”Vi forventer en spændende kamp, med gode og lange dueller og selvfølgelig god volley. Det er ikke så længe siden at vi mødte hinanden sidst, så vi ved hvad vi er oppe imod og forventer også at Århus kommer med alt hvad de har, så det er vigtigt vi er klar fra starten.

Generelt er det vigtigt at hele holdet leverer varen, men med det sagt skal vi først og fremmest have serv og modtagning op at køre, så skal resten af spillet nok komme stille og roligt.

En finaleplads vil selvfølgelig betyde meget. Der er ikke noget bedre end at stå i en finale – og vide at man har givet den alt.”   

I den aarhusianske lejr er deres mandskab anført af den rutinerede A-landsholdsspiller, Tenna Donslund, klar til at levere varen. Sidste år stod man i en finale på hjemmebane, og det har givet ASV Elite smag for endnu mere.

Tenna Donslund, ASV Elite:

”Vi forventer et klassisk pokalopgør. Charmen ved vind-eller-forsvind-kampe er, at der er en fight og en vilje i begge hold, der gør pokalkampe helt specielle. Tilskuerne er der ikke til at skabe pokalstemningen, men vi tror på, at begge holds mål om en finaleplads kan gøre op for det. Det er en holdindsats at komme til en pokalfinale.

Alle på banen skal levere, for at vi skal komme videre. Nogle laver gode baggerslag, andre laver point og nogle går forrest rent mentalt – vi har alle roller, der skal opfyldes. En finaleplads ville være en stor bekræftelse i vores indsats i denne sæson.

Vi har bøvlet med præstationerne i Danmarksturneringen og følt, at vi er bedre, end hvad vi har vist. En finaleplads to år i streg vil også være et stort skulderklap til hele organisationen i klubben og på holdet de seneste par år.”

Der er kampstart lørdag d. 6. februar kl. 15.00 i Stadionhallen i Brøndby. Covid-19 situationen gør, at der ikke er adgang for tilskuere. Kampen kan dog ses LIVE og gratis her: https://bit.ly/3tsfUGg

Den anden semifinale hos damerne står mellem Holte IF og Team Køge Volley. Kampen spilles også lørdag med kampstart kl. 14.00.

Del nyhed

LÆS OGSÅ