Her er de nominerede til Årets Danske Beachvolleyballspiller 2020 (damer)

Så er de nominerede til Årets Danske Beachvolleyballspiller fundet. Du kan her få overblikket over hvilke damer der er med i kapløbet om prisen. Det er de danske spillere på Pepsi Max Beachvolley Touren, som har stemt og fundet de nominerede. Her er de nominerede til titlen. Clara Windeleff Den unge fynske spiller har haft…

:


Så er de nominerede til Årets Danske Beachvolleyballspiller fundet. Du kan her få overblikket over hvilke damer der er med i kapløbet om prisen. Det er de danske spillere på Pepsi Max Beachvolley Touren, som har stemt og fundet de nominerede. Her er de nominerede til titlen.

Clara Windeleff
Den unge fynske spiller har haft en flot sæson på den danske Pepsi Max Beachvolley Tour 2020. Dog spolerede en skade dog Windeleffs deltagelse til DM-finalerne på Amager Strandpark. I sommers vandt hun sammen med sin makker, Line Trans Hansen, som det første kvindelige par et World Tour stævne. Finalen ved den 1-stjernede turnering i Slovenien blev vundet mod den københavnske duo Sofia Nørager Bisgaard og Cecilie Køllner Olsen.

Sofia Nørager Bisgaard
Igen i år har den unge Bisgaard leveret præstationer på et højt niveau. I sommers spillede hun med sin makker, Cecilie Køllner Olsen, finale ved det 1-stjernede World Tour stævne i Slovenien. De måtte dog se sig slået i finalen af det fynske par Windeleff/Trans Hansen. Sæsonens helt store bedrift fandt sted på Amager Strandpark, da Bisgaard med Cecilie Køllner Olsen kunne løfte DM-trofæet.

Cecilie Køllner Olsen
Den rutinerede Køllner Olsen fortsætter med at levere varen i sandet. I sommers spillede Køllner Olsen med Bisgaard finale ved det 1-stjernede World Tour stævne i Slovenien. Selvom det blev et nederlag, så viste Køllner Olsen højt niveau igennem hele turneringen. Den rutinerede spiller sejrede med Bisgaard til DM-finalestævnet på Amager Strandpark. Et DM hvor Køllner Olsen igen viste, at hun er en af landets bedste atleter i sandet.  

Line Trans Hansen
De seneste tre år har Line Trans Hansen kunne lade sig hylde som Årets Danske Beachvolleyballspiller. Nu har fynboen mulighed for at lave et ægte hattrick. Trans Hansen startede året ud med at vinde det 1-stjernede World Tour stævne i Slovenien. Med makker, Clara Windellef, slog de den københavnske duo Køllner Olsen/Bisgaard.

Lise Andersen
Før denne sæson var Andersen et ubeskrevet blad i den danske beachvolleyball-elite. Men efter en flot sæson med makker, Marie Egebjerg, bliver hun bestemt en spiller, som vi fremover skal holde et vågent øje med. Deres flotte sæson kulminerede med en plads til DM-finalestævnet på Amager Strandpark.

Den endelige afstemning er nu sat i gang, og det er også her spillerne selv, som afgør hvem der løber afsted med prisen.

Del nyhed

LÆS OGSÅ