Guide: Sådan kommer du i gang igen efter COVID-19 infektion

Dansk Idrætsmedicinsk Selskab har lavet en guideline til sportsudøvere, der ønsker at komme i gang med deres sport igen efter et mildt eller moderat sygdomsforløb ved COVID-19 infektion Har du været så uheldig at have været smittet med Corona, har du sikkert en bunke spørgsmål, der presser sig på i forhold til igen at kunne…

:


Dansk Idrætsmedicinsk Selskab har lavet en guideline til sportsudøvere, der ønsker at komme i gang med deres sport igen efter et mildt eller moderat sygdomsforløb ved COVID-19 infektion

Har du været så uheldig at have været smittet med Corona, har du sikkert en bunke spørgsmål, der presser sig på i forhold til igen at kunne dyrke sport. Hvornår må jeg gå i gang? Hvor hårdt må jeg lægge ud? Hvad skal jeg være opmærksom på?

Nu har Dansk Idrætsmedicinsk Selskab lavet en guideline, der fint giver svar på mange af spørgsmålene.

Du finder guiden under Retur til Sport på vores side om COVID-19 her.

Del nyhed

LÆS OGSÅ