Her er de nominerede til Årets Danske Volleyballspiller 2020 (damer)

Traditionen tro skal Årets Danske Volleyballspiller kåres. Se hvilke damespillere, der er nomineret til prisen her. Årets Danske Volleyballspiller er en kåring af en dansk spiller, der i løbet af det forgangne år har præsteret godt for sin klub og/eller landshold. Alle danske spillere kan betragtes til prisen, uanset om de spiller i den danske…

:


Traditionen tro skal Årets Danske Volleyballspiller kåres. Se hvilke damespillere, der er nomineret til prisen her.

Årets Danske Volleyballspiller er en kåring af en dansk spiller, der i løbet af det forgangne år har præsteret godt for sin klub og/eller landshold. Alle danske spillere kan betragtes til prisen, uanset om de spiller i den danske Volleyliga eller i en udenlandsk klub.

Dette års fem kandidater (for hvert køn) er blevet fundet på baggrund af indstillinger fra trænere i Volleyligaen. Her er vi klar med de nominerede til Årets danske kvindelige volleyballspiller: 

Helena Elbæk (American University, Washington DC, USA)
Den dygtige angrebsspiller med det høje slagpunkt besidder stadig et enormt potentiale. Helena Elbæk slår til dagligt sine folder i Washington i USA, men var en kort overgang hjemme i Danmark, hvor hun i efteråret gæsteoptrådte i ASV Elite. Her var hun med til at spille dem i Final 4. Helena Elbæk er en fast bestanddel af damelandsholdet, hvor hun er vigtig spiller.

Mette Breuning (Brøndby VK)
Trods sin unge alder, er Mette Breuning en meget rutineret Volleyligaspiller. Hun har været øverst på ranglisterne i specielt blokadespillet gennem flere sæsoner. Mette Breuning er desuden en væsentlig drivkraft i Brøndby VK’s succes de seneste sæsoner og har desuden flere optrædener på det danske damelandshold.

Mette Sallerup (Holte IF)
En altid energisk og positiv spiller, som får sit hold til at spille godt. Mette Sallerup fylder enormt meget i sin spilradius, hvor hun dækker meget af banen og derved er med til at gøre sine holdkammerater gode. Også fast kvinde på holdkortet til damelandsholdet.

Mikala Maria Mogensen (Holte IF)
Måske den mest hårdtslående spiller i Volleyligaen. Mikala Mogensen har et stort fysisk potentiale med store muligheder for at fortsætte sin flotte udvikling yderligere. Hun kunne meget vel være Danmark næste eksportsucces til udlandet på kvindesiden. Mikala Maria Mogensen er desuden fast kvinde på damelandsholdet.

Trine Noer Kjelstrup (TS Volley Düdingen, Schweiz)
Danmarks mest rutinerede internationale spiller. Hun har opnået stor succes i flere udenlandske klubber og spiller på et internationalt niveau. Trine Noer Kjelstrup slår hårdt og med stor effektivitet i angrebsspillet, hvor det i denne sæson er TS Volley Düdingen i Schweiz, som nyder godt af hendes kvaliteter.

De endelige vindere vil blive fundet ved en afstemning udsendt til alle danske spillere i Volleyligaen og i udlandet. I morgen løfter vi sløret for, hvilke herrespillere der er nomineret til Årets Danske Volleyballspiller 2020. 

Del nyhed

LÆS OGSÅ