Datoer for pokalsemifinaler er på plads

Den store volleyfest med Final 4 i Aarhus er aflyst grundet Covid-19. Derfor afvikles semifinaler, bronzekampe og finaler lokalt hos de kvalificerede klubber.   I forbindelse med lodtrækningen til Final 4 fik det hold, som først blev trukket op ad bowlen, hjemmebane i semifinalen i tilfælde af lokal afvikling. Dermed afvikles Final 4 semifinalerne i…

:


Den store volleyfest med Final 4 i Aarhus er aflyst grundet Covid-19. Derfor afvikles semifinaler, bronzekampe og finaler lokalt hos de kvalificerede klubber.  

I forbindelse med lodtrækningen til Final 4 fik det hold, som først blev trukket op ad bowlen, hjemmebane i semifinalen i tilfælde af lokal afvikling. Dermed afvikles Final 4 semifinalerne i Holte og Brøndby hos damerne, mens Middelfart og Gentofte har hjemmebane hos herrerne.

Landspokalturneringen Semifinaler Damer

06-02-2021, 14:00: Holte IF – Team Køge Volley
06-02-2021, 15:00: Brøndby VK – ASV Elite

Landspokalturneringen Semifinaler Herrer

06-02-2021, 14:00: Middelfart VK – VK Vestsjælland
06-02-2021, 15:00: Gentofte Volley – Nordenskov UIF

Vinderen og taberen af semifinale 1 vil få hjemmebane i henholdsvis finalen og bronzekampen.

Del nyhed

LÆS OGSÅ