Årets Final 4 bliver afholdt lokalt

Den store Final 4 i Aarhus er aflyst. I steder afvikles semifinaler, bronzekampe og finaler lokalt hos de kvalificerede hold. Lige siden Final 4 for første gang så dagens lys i 2014, har afslutningen på pokalturneringen været lig med et af højdepunkterne på sæsonen. To intense dage fyldt med god volleyball, hvor otte af Danmarks…

| Foto: Intofoto/Flemming Patulski Nielsen

:


Den store Final 4 i Aarhus er aflyst. I steder afvikles semifinaler, bronzekampe og finaler lokalt hos de kvalificerede hold.

Lige siden Final 4 for første gang så dagens lys i 2014, har afslutningen på pokalturneringen været lig med et af højdepunkterne på sæsonen. To intense dage fyldt med god volleyball, hvor otte af Danmarks bedste hold samles og kæmper om at blive dansk pokalmester.

Sådan bliver det desværre ikke i år.

”Final 4 skal være en fest for hele volleyball-folket, både spillere og tilskuere. For nuværende ser det ikke ud til, at dette kan lade sig gøre på grund af Corona-restriktioner, og Volleyball Danmark her derfor besluttet, at afvikle kampene lokalt hos klubberne,” siger Mads Olsen, formand i Volleyball Danmark.

I forbindelse med lodtrækningen til Final 4 fik det hold, som først blev trukket op ad bowlen, hjemmebane i semifinalen i tilfælde af lokal afvikling.

Dermed afvikles Final 4 semifinalerne i Holte og Brøndby hos damerne, mens Middelfart og Gentofte har hjemmebane hos herrerne.

Vinderen og taberen af semifinale 1 vil få hjemmebane i henholdsvis finalen og bronzekampen.

Alle kampe vises på Volley TV.

De endelige datoer for semifinaler, bronzekampe og finaler meldes ud senere.

Volleyball Danmark glæder sig til at komme til Aarhus i 2022 sammen med en masse publikum.

Kvalificerede hold til Final 4

Damesemifinaler:
Semifinale 1: Holte IF vs. Team Køge Volley
Semifinale 2: Brøndby VK vs. ASV Elite

Herresemifinaler:
Semifinale 1: Middelfart VK vs. VK Vestsjælland
Semifinale 2: Gentofte Volley vs. Nordenskov UIF

Del nyhed

LÆS OGSÅ