Herrelandsholdet klar til European Silver League til maj

Der venter europæisk landsholdsvolleyball i 2021 også på herresiden. Det står klart efter de danske volleyballherrer skal spille European Silver League til maj. Udsigten til landsholdsvolleyball på hjemmebane fik lange udsigter, da herrelandsholdet tidligere på måneden trak herrelandsholdet fra EM-kvalifikationen. Men nu er der godt nyt: Til maj åbner Herre A European Silver League gruppespillet…

:


Der venter europæisk landsholdsvolleyball i 2021 også på herresiden. Det står klart efter de danske volleyballherrer skal spille European Silver League til maj.

Udsigten til landsholdsvolleyball på hjemmebane fik lange udsigter, da herrelandsholdet tidligere på måneden trak herrelandsholdet fra EM-kvalifikationen.

Men nu er der godt nyt: Til maj åbner Herre A European Silver League gruppespillet i Spar Nord Arena i Slagelse. Her er modstanderne i Pulje A Nordmakedonien, Israel og Cypern.

”Efter vi trak herrerne fra EM-kvalifikationen tidligere, var det samtidig med et stort ønske om hurtigt at være tilbage i det europæiske selskab og vise det danske landshold frem på hjemmebane. Det er heldigvis lykkes,” siger Sven Brix, elitechef i Volleyball Danmark.

”Vi er rigtig glade for at skulle spille European Silver League med herrelandsholdet. Vi møder hold, som vi alle sammen har en chance imod. Specielt mod Israel og Makedonien har vi haft tætte kampe de seneste år, mens det er nogle år siden vores herrelandshold sidst har mødt Cypern,” siger han.

”Vi håber, at det kan føre til kvalifikation til Final 4. Jeg vurderer, at vi har en ok chance, men selvfølgelig en svær vej dertil,” siger Sven Brix.

Første runde i European Silver League spilles i Danmark den 28.-30. maj og anden runde spilles weekenden efter i Nordmakedonien.

I Pulje B mødes Østrig, Kroatien, Ungarn og Luxembourg.

Der er endnu ikke truffet beslutning om, hvordan finalespillet afvikles.
Læs mere på CEV.eu her.
SEL pool composition and hosts

Del nyhed

LÆS OGSÅ