Har du taget årets volleyballbillede?

Volleyball Danmark kårer igen i år Danmarks bedste volleyballbillede. Vinderen præmieres med landsholds merchandise. Du kan indsende dit bedste billede frem til den 31. december 2020. Send dit bedste volleyballbillede til jak@volleyball.dk og husk at skrive ‘Årets volleyballbillede’ i emnefeltet, så deltager du i konkurrencen om at have taget årets pletskud, som præmieres med Volleyball…

| All in i defensiven var Årets Volleyballbillede i 2018. Foto: Allan Jensen

:


Volleyball Danmark kårer igen i år Danmarks bedste volleyballbillede. Vinderen præmieres med landsholds merchandise. Du kan indsende dit bedste billede frem til den 31. december 2020.

Send dit bedste volleyballbillede til jak@volleyball.dk og husk at skrive ‘Årets volleyballbillede’ i emnefeltet, så deltager du i konkurrencen om at have taget årets pletskud, som præmieres med Volleyball Danmarks landsholds merchandise; cap, halstørklæde og T-shirt.

Når vi har modtaget alle billeder den 31. december 2020, kigger dommerpanelet dem igennem og finder en vinder, som offentliggøres i Uge 1 i 2021.

Retningslinjer for indsendelse af billeder
– Billeder indsendes elektronisk til Volleyball Danmark på mailadressen: jak@volleyball.dk  
– Hver deltager må højest indsende 2 billeder.
– Man skal selv have taget indsendte billeder.
– Du bedes medsende en kort beskrivelse af billedet; hvem, hvad, hvor, hvornår etc.
– Billedet skal være taget i det kalenderår, konkurrencen løber.
– Angiv dato og hvor billedet er taget samt en kort beskrivelse af billedets motiv.
– Årets volleyballbillede offentliggøres på www.volleyball.dk samt Volleyball Danmarks SoMe-kanaler.
– VIGTIGT: Alle indsendte billeder skal minimum være på 1 MB for at blive accepteret i konkurrencen.

Kåring af vinderne
Årets vinder vil blive udvalgt af repræsentanter fra Volleyball Danmarks Bredde- og Udvikling-, Elite- samt Beachvolleyafdeling og offentliggjort i løbet af nogle dage efter deadline for indsendelse af billeder.

Konkurrencebetingelser
Ved at indsende et eller flere billeder deltager du i Volleyball Danmarks konkurrence og giver samtidig Volleyball Danmark lov til at bruge billederne i alle sammenhænge, både internt og eksternt uden omkostninger.

Årets volleyballbillede 2018 blev taget af Allan Jensen.

Del nyhed

LÆS OGSÅ