DIF og DGI’s Corona-hjælpepulje åbner igen

DIF og DGI’s Corona-hjælpepulje er igen åben for ansøgninger, da der er kommet yderligere 80 millioner i puljen. Midlerne kan også søges af de foreninger, som tidligere har søgt og fået midler fra puljen. Der er en hård tid for idrætsforeningerne i øjeblikket. Meget få aktiviteter kan gennemføres, og det har ikke bare fysiske og…

:


DIF og DGI’s Corona-hjælpepulje er igen åben for ansøgninger, da der er kommet yderligere 80 millioner i puljen. Midlerne kan også søges af de foreninger, som tidligere har søgt og fået midler fra puljen.

Der er en hård tid for idrætsforeningerne i øjeblikket. Meget få aktiviteter kan gennemføres, og det har ikke bare fysiske og mentale konsekvenser for medlemmerne, men også økonomiske konsekvenser for klubberne.

Heldigvis bliver restriktionerne også fulgt op af økonomisk hjælp fra Folketinget. Senest er DIF og DGI’s Corona-hjælpepulje blevet tilført yderligere 80 millioner kroner, og puljen kan søges fra 14. december til 22. januar klokken 12.00.

Foreninger kan søge om kompensation for tab i 2020, og hvis man tidligere har søgt og fået delvis kompensation, kan man søge om at få det resterende beløb dækket.

Læs mere om retningslinjerne for puljen, og om hvordan man søger, på www.dif.dk/stotte

Del nyhed

LÆS OGSÅ