Nu er alt det bedste fra Volleyligaen samlet ét sted

Volleyliga-hjemmesiden har fået et ansigtsløft og er nu blevet endnu bedre. Med Volley TV integreret i ligauniverset er alt fra nyheder til statistik og livestream nu samlet ét sted. Hvordan ser denne uge ud i Volleyligaen? Hvor mange perfekte modtagninger var det nu lige, at liberoen havde i weekendens kamp? Og hvad er stillingen egentlig?…

:


Volleyliga-hjemmesiden har fået et ansigtsløft og er nu blevet endnu bedre. Med Volley TV integreret i ligauniverset er alt fra nyheder til statistik og livestream nu samlet ét sted.

Hvordan ser denne uge ud i Volleyligaen? Hvor mange perfekte modtagninger var det nu lige, at liberoen havde i weekendens kamp? Og hvad er stillingen egentlig?

Volleyballfans har længe nydt at kunne følge statistikken fra kampene bold for bold online eller klikke ind på VolleyTV.dk og se udvalgte kampe live.

Men frem for at skulle klikke først det ene sted og så det andet sted, så er alt fra Volleyligaen nu samlet på volleyliga.dk. Helt nyt er nemlig, at Volley TV nu har fundet sin plads i Volleyliga-universet, så alt er tilgængeligt med et enkelt klik.

Fra denne sæson står Volleyliga-klubberne selv for streamingen af kampe fra landets bedste række med udstyr, der fast er monteret i hallerne. Dermed vil alle kampe som udgangspunkt kunne følges på livestream.

Dermed er alt fra optakter, resultater, statistik, livestream, livescore, stillingen og kampprogrammet samlet ét sted.

Se mere på volleyliga.dk her.

Del nyhed

LÆS OGSÅ