Flere Gentofte Volley-spillere smittet med Corona

Flere spillere fra Gentoftes Volleys Volleyligahold både på dame- og herresiden er COVID-19-smittet. Det betyder, at klubbens planlagte kampe er udsat. Volleyball Danmark og Turneringsgruppen er orienteret om hændelsen, og Gentofte Volley har prompte fulgt de fornødne forholdsregler fra sundhedsmyndighederne og hjemsendt det komplette hold samt trænere og assistenter til test og karantæne. Volleyball Danmark…

| Foto: CEV

:


Flere spillere fra Gentoftes Volleys Volleyligahold både på dame- og herresiden er COVID-19-smittet. Det betyder, at klubbens planlagte kampe er udsat.

Volleyball Danmark og Turneringsgruppen er orienteret om hændelsen, og Gentofte Volley har prompte fulgt de fornødne forholdsregler fra sundhedsmyndighederne og hjemsendt det komplette hold samt trænere og assistenter til test og karantæne.

Volleyball Danmark har indtil videre valgt tidspunktet 48 timer før kampstart, som skæringspunkt for, om kampen kan spilles eller udsættes. Dvs. hvis holdene på dette tidspunkt har min. 2 spillere, der forsat er COVID-19 smittet, udsættes denne kamp også.

Gentofte Volleys damer spiller dermed næste kamp tirsdag den 3. november kl. 20.00 mod Holte IF.
Gentofte Volleys herrer spiller næste kamp lørdag den 7. november kl. 16.00 mod Aalborg Volleyball.

Del nyhed

LÆS OGSÅ