Gentoftes gulddrenge fik deres DM-medaljer om halsen

Lørdag fik Gentofte volleyligaherrer overrakt DM-pokalen og guldmedaljerne som det synlige bevis på deres danmarksmesterskab sidste sæson. Tålmodighed er en dyd. Det bedste kommer til den, som venter. Talemåder er der nok af, når det kommer til at vente. Og selvom man også siger, at forventningens glæde er den største, så overgik virkeligheden nok alligevel…

| Gentofte Volley kunne endelig lade sig hylde som danmarksmestre for sæsonen 2019/20. Foto: Volleyball Danmark

:


Lørdag fik Gentofte volleyligaherrer overrakt DM-pokalen og guldmedaljerne som det synlige bevis på deres danmarksmesterskab sidste sæson.

Tålmodighed er en dyd.
Det bedste kommer til den, som venter.

Talemåder er der nok af, når det kommer til at vente.
Og selvom man også siger, at forventningens glæde er den største, så overgik virkeligheden nok alligevel ventetiden for Gentofte volleyligaherrer, da de lørdag eftermiddag langt om længe fik overrakt deres DM-guldmedaljer for danmarksmesterskabet i sidste sæson. 

Sæsonen 2019/20 blev afsluttet før tid, og Volleyball Danmarks bestyrelse besluttede at kåre sæsonens Danmarksmestre, sølv- og bronzevindere ud fra følgende placeringer:

Hold, der har kvalificeret sig til semifinalerne placeres som nummer 1-4, herefter bruges holdenes grundspilsplacering til at fastsætte den endelige medaljefordeling.

Dermed endte medaljetagerne for Volleyligaen damer i sæsonen 19/20 med at se således ud:

Guld: Gentofte Volley
Sølv: Nordenskov UIF
Bronze: ASV Elite

I lørdags fik volleyligaherrerne fra Gentofte Volley så endelig overrakt DM-pokalen samt deres guldmedaljer forud for kampen mod Middelfart VK.  
Gentofte jubel small
Gentofte medaljer small
Gentofte Team small

Del nyhed

LÆS OGSÅ