Molten Cup indgår i år ikke som kvalifikation til U19 DM

VK Vestsjælland har grundet Corona-restriktioner måttet ændre den forestående Molten Cup, så stævnet afvikles på én dag i stedet for to. Det betyder samtidig, at stævnet ikke længere indgår som en officiel kvalifikation til U19 DM. Dermed er nu to ud af fire kvalifikationsstævner til U19 DM er aflyst grundet Corona-restriktioner. For at kvalificere sig…

:


VK Vestsjælland har grundet Corona-restriktioner måttet ændre den forestående Molten Cup, så stævnet afvikles på én dag i stedet for to. Det betyder samtidig, at stævnet ikke længere indgår som en officiel kvalifikation til U19 DM.

Dermed er nu to ud af fire kvalifikationsstævner til U19 DM er aflyst grundet Corona-restriktioner. For at kvalificere sig til U19 DM, skal et hold have deltaget i minimum to ud af fire weekendstævner.

– Ikast Cup arr. Ikast KFUM (AFLYST)
– Molten Cup arr. VK Vestsjælland (ændret til 1-dags stævne)
– Elitetræf arr. SKF KFUM
– Scandinavian Master arr. DHV Odense

I Uge 43 mødes Volleyball Danmark for at drøfte det videre forløb ift. U19 DM-kvalifikation.

Tilmeldingsblankt til U19 DM-kvalifikation vil være på volleyball.dk i løbet af uge 43. Skal jeres klub/hold deltage i U19 DM til skal tilmelding sendes til Volleyball Danmark på turnering@volleyball.dk senest 31/10.

I starten af november vil Volleyball Danmark komme med en nærmere udmelding omkring U19 DM.

U19 DM afholdes den 8.-9. maj 2021.

Del nyhed

LÆS OGSÅ