Gentofte Volley-spiller smittet med Corona

En spiller på Gentofte Volleys Volleyligahold er blevet konstateret smittet med Corona. Dermed udsættes sæsonpremieren mellem Gentofte Volley og Amager VK. Det første tilfælde af Corona blandt Volleyliga-holdene, efter regeringen den 8. august lempede reglerne for at samles til indendørs sport, er desværre konstateret her få dage før sæsonen begynder. Det er er spiller på…

| Foto: FIVB

:


En spiller på Gentofte Volleys Volleyligahold er blevet konstateret smittet med Corona. Dermed udsættes sæsonpremieren mellem Gentofte Volley og Amager VK.

Det første tilfælde af Corona blandt Volleyliga-holdene, efter regeringen den 8. august lempede reglerne for at samles til indendørs sport, er desværre konstateret her få dage før sæsonen begynder.

Det er er spiller på Gentofte Volleys ligadamer, der er konstateret smittet.

Volleyball Danmark og Turneringsgruppen er orienteret om hændelsen, og Gentofte Volley har prompte fulgt de fornødne forholdsregler fra sundhedsmyndighederne og hjemsendt det komplette hold samt trænere og assistenter til test og karantæne.

Hændelsen medfører samtidig, at kampen mellem Gentofte Volley og Amager VK, der skulle være spillet den 1. oktober, udsættes.

Del nyhed

LÆS OGSÅ