COVID19: Opdaterede retningslinjer for volleyball og beachvolleyball

Volleyball Danmark tilpasser i fællesskab med DGI Volleyball anbefalingerne til idrætsforeningerne, for at åbningen sker på forsvarlig vis. Budskabet er, at både indendørs og udendørs idræt med kropskontakt godt kan afholdes, når det sker inden for rammerne af de generelle krav og anbefalinger, som sundhedsmyndighederne og Kulturministeriet har offentliggjort. 

:


Volleyball Danmark tilpasser i fællesskab med DGI Volleyball anbefalingerne til idrætsforeningerne, for at åbningen sker på forsvarlig vis. Budskabet er, at både indendørs og udendørs idræt med kropskontakt godt kan afholdes, når det sker inden for rammerne af de generelle krav og anbefalinger, som sundhedsmyndighederne og Kulturministeriet har offentliggjort. 

Del nyhed

LÆS OGSÅ