Ventetiden er forbi! To danske par klar til World Tour i Slovenien

Der har siden marts måned ikke været spillet internationalt beachvolley grundet Covid-19. Men nu er ventetiden endelig forbi, og i morgen skal to danske par igen i aktion i internationalt sand. I morgen går det løs for Cecilie Køllner Olsen/Sofia Bisgaard og Line Trans Hansen/Clara Windeleff som begge er direkte i main-draw ved den 1-stjernet…

| Sofia Bisgaard og Cecilie Køllner Olsen får forhåbentlig igen en masse at juble over.

:


Der har siden marts måned ikke været spillet internationalt beachvolley grundet Covid-19. Men nu er ventetiden endelig forbi, og i morgen skal to danske par igen i aktion i internationalt sand.

I morgen går det løs for Cecilie Køllner Olsen/Sofia Bisgaard og Line Trans Hansen/Clara Windeleff som begge er direkte i main-draw ved den 1-stjernet World Tour turnering i den slovenske hovedstad Ljubljana. Selvom Covid-19 har sat den internationale rangliste på pause – og at der ikke er point til netop denne på højkant i Slovenien, så er det alligevel to danske par, som glæder sig til igen at vise sig frem på den internationale beachvolley-scene.

”Da der ikke er ranglistepoint på spil, så er presset noget andet. Så selvom vi er sultne efter at skaffe flere point til Danmark, så vil vi nyde at spille uden pres. Vi skal nyde hver en bold og lære en masse fra dette stævne. Vores motivation for at gøre det godt er virkelig stor.” fortæller den rutinerede Line Trans Hansen.

Cecilie Køllner Olsen/Sofia Bisgaard er seedet som nummer 2 imens det nye makkerpar Line Trans Hansen og Clara Windeleff er seedet som nummer 9 ved turneringen. De to flotte seedninger betyder, at begge danske par er direkte videre til main-draw der serves i gang i morgen.  

”Det er enormt motiverende at være tilbage på World Touren igen. Det er helt klart noget, som har været savnet. Stævner som disse er en væsentlig grund til, at man elsker at spille beachvolley på det her niveau.” fortæller Cecilie Køllner Olsen.

Line Trans også Clara Windeleff har før spillet sammen i sandet. Men det bliver første gang på dette niveau, at det fynske par skal danne par.

”Det er vores første internationale stævne sammen hvis vi tager NEVZA ud af ligningen. Så det bliver en god test for os på den internationale scene. Vi skal finde ud af hvordan vi bedst muligt får forberedt os til disse stævner, da der forhåbentlig venter rigtig mange af dem i fremtiden.” fortæller Line Trans Hansen.

Der venter spændende modstand til de danske par i morgen. For Cecilie Køllner Olsen/Sofia Bisgaard hedder modstanderen det ungarske par Györi/Szabó og for Line Trans Hansen/Clara Windeleff venter italiensk modstand i form af parret They/Varassi.

”Vi møder et ungarsk søskendepar. Clara og Astrid (Windeleff og Mellmølle red.) spillede mod dem til U20-EM sidste år. Så vi skal naturligvis forhøre os hos dem, så vi er helt klar på opgaven. Vi kommer dog til at have et stort fokus på vores egen side af nettet, da vi ved eget topniveau, kan komme rigtig langt.” fortæller Cecilie Køllner Olsen.

Kampene skulle eftersignende blive sendt direkte på: https://sport.zone/?fbclid=IwAR2s3243f7scMRl5DqkypImC25rG2EJrdAEGqrSWgts-E-l4QNQWN8M63KE

Få det fulde overblik over turneringen lige her:
https://www.cev.eu/BeachVolley-Area/BeachVolley_3BOX.aspx?ID=1244&mID=2873&sID=&pID=0&chID=0&phaseID=0&champID=0&Mod=

Del nyhed

LÆS OGSÅ