Afholdelse af repræsentantskabsmødet 2020

Grundet forsamlingsforbud blev Volleyball Danmarks Repræsentantskabsmøde udsat fra den 7. maj 2020. Det udsatte repræsentantskabsmøde afholdes søndag den 16. august 2020 kl. 10.00 i Marienlystcenteret, Odense. Der afholdes ikke workshop i forbindelse med mødet. Eventuelle forslag der ønskes behandlet på repræsentantskabsmødet, skal være Volleyball Danmarks bestyrelse i hænde senest 5 uger før mødets afholdelse. Forslagene…

:


Grundet forsamlingsforbud blev Volleyball Danmarks Repræsentantskabsmøde udsat fra den 7. maj 2020.

Det udsatte repræsentantskabsmøde afholdes søndag den 16. august 2020 kl. 10.00 i Marienlystcenteret, Odense. Der afholdes ikke workshop i forbindelse med mødet.

Eventuelle forslag der ønskes behandlet på repræsentantskabsmødet, skal være Volleyball Danmarks bestyrelse i hænde senest 5 uger før mødets afholdelse. Forslagene sendes til Volleyball Danmarks sekretariat på info@volleyball.dk og skal være Volleyball Danmark i hænde senest søndag den 12. juli 2020.

Årsrapport, beretninger og øvrigt materiale er offentliggjort på volleyball.dk

Af hensyn til forplejning mv. er der tilmelding senest den 12. august 2020.
Tilmelding foregår pr. mail info@volleyball.dk med angivelse af deltagernavn, klub og funktion i klubben, eller evt. anden tilknytning til VD.

Del nyhed

LÆS OGSÅ