Repræsentantskabsmøde udsættes

Repræsentantskabsmødet 2020 udsættes Grundet et fortsat forsamlingsforbud på max. 10 personer frem til den 8. juni, bliver Volleyball Danmarks Repræsentantskabsmøde udsat til efter sommerferien. Den nærmere dato vil blive fastsat og meldt ud senest primo august 2020. Årsrapporten offentliggøres stadig senest den 17. maj 2020, og følges op af et webinar den 3. juni kl.…

:


Repræsentantskabsmødet 2020 udsættes

Grundet et fortsat forsamlingsforbud på max. 10 personer frem til den 8. juni, bliver Volleyball Danmarks Repræsentantskabsmøde udsat til efter sommerferien. Den nærmere dato vil blive fastsat og meldt ud senest primo august 2020.

Årsrapporten offentliggøres stadig senest den 17. maj 2020, og følges op af et webinar den 3. juni kl. 19 med mulighed for at stille spørgsmål til Økonomiansvarlig i Volleyball Danmarks bestyrelse, Morten Refsgaard, samt direktør for Volleyball Danmark, Jesper Jørgensen.
Mere information omkring webinar sendes til dem som har tilmeldt sig, hvilket skal ske senest onsdag den 27. maj 2020 på mail dvbf@volleyball.dk

Årsrapport, beretninger og øvrigt materiale vil blive offentliggjort den 16. maj 2020 på volleyball.dk

Del nyhed

LÆS OGSÅ