World Tour i Sønderborg aflyst

Danske beachvolley-entusiaster kommer til at vente lidt endnu på det første FIVB World Tour stævne i dansk sand. Grundet Covid-19 situationen har hovedarrangøren Idrætshøjskolen Sønderborg nemlig måtte træffe en hård men nødvendig beslutning om at aflyse den to-stjernede internationale turnering. For blot halvanden måned siden kunne Volleyball Danmark sammen med Idrætshøjskolen Sønderborg glædeligt offentliggøre, at…

| Martin Trans Hansen og Kristoffer Abell kommer ikke til at spille World Tour i dansk sand i år.

:


Danske beachvolley-entusiaster kommer til at vente lidt endnu på det første FIVB World Tour stævne i dansk sand. Grundet Covid-19 situationen har hovedarrangøren Idrætshøjskolen Sønderborg nemlig måtte træffe en hård men nødvendig beslutning om at aflyse den to-stjernede internationale turnering.

For blot halvanden måned siden kunne Volleyball Danmark sammen med Idrætshøjskolen Sønderborg glædeligt offentliggøre, at Danmark til august ville få sit første World Tour beachvolleystævne nogensinde. På ganske kort tid har Covid-19 situationen dog medført en række begrænsninger og udfordringer, som gør det umuligt for Idrætshøjskolen Sønderborg at gennemføre turneringen i år.

Jeg er ærgerlig på højskolens, Sønderborgs og Volleyball Danmarks vegne, at vi må aflyse årets World Tour turnering og flytte den til 2021. Men situationen taget i betragtning, er det det eneste rigtige at gøre,” udtaler forstander for Idrætshøjskolen Sønderborg, Michael Willemar.

”Vi er dog fast besluttet på at afholde et World Tour stævne i Sønderborg, så vi vender stærkt tilbage i 2021.” afslutter han.  

I Volleyball Danmark er man ligeledes ærgerlige over de begrænsninger, Covid-19 har skabt for blandt andet afviklingen af et World Tour stævne i Sønderborg.

”Vi har fuld forståelse for, at Idrætshøjskolen Sønderborg i denne situation har været nødt til at aflyse turneringen. Det er aldrig let at skulle arrangere et World Tour stævne for første gang, og disse særlige omstændigheder og begrænsninger gør opgaven umulig,” udtaler sportskonsulent i Volleyball Danmark, Peter Morsing.

”Vi er naturligvis kede af, at vi ikke skal se World Tour beachvolley i Sønderborg til sommer. Vi vil dog sammen med Idrætshøjskolen Sønderborg arbejde hårdt på at skabe et brag af et World Tour stævne i 2021.” afslutter han.

Del nyhed

LÆS OGSÅ