Sådan ser Danmarksturneringen ud i sæson 20/21

Grundet Covid-19 blev Danmarksturneringen i sæson 19/20 afsluttet før tid uden en endelig afklaring på op- og nedrykning. For at afgøre turneringsstrukturen for den kommende sæson, har Volleyball Danmark derfor været i tæt dialog med klubberne i landets 1. division, 2. division og Danmarksserien og har nu fået fordelt holdene til DT-sæson 20/21.  Helt konkret…

:


Grundet Covid-19 blev Danmarksturneringen i sæson 19/20 afsluttet før tid uden en endelig afklaring på op- og nedrykning. For at afgøre turneringsstrukturen for den kommende sæson, har Volleyball Danmark derfor været i tæt dialog med klubberne i landets 1. division, 2. division og Danmarksserien og har nu fået fordelt holdene til DT-sæson 20/21. 

Helt konkret har turneringsudvalget været i kontakt med alle hold i 1. division, 2. division og Danmarksserien, der ud fra deres placering ved turneringens bratte afslutning havde en matematisk mulighed for op- eller nedrykning. I alt er over 90 hold blevet spurgt om deres ønsker, hvilket naturligvis har skabt en ekstraordinær situation for turneringsplanlægningen.

Ud fra klubbernes svar, har turneringsudvalget nu fastsat en særlig turneringsstruktur for 20/21 med henblik på at skabe en så hensigtsmæssig rækkesammensætning som mulig, der blandt andet tager højde for, at klubber kan spille med flere hold på hhv. hjemme- og udebane i de samme runder samt giver fordele for dommerpåsætning og tjanser. Se fordelingen af hold og rækker nedenfor.

Arbejdet med turneringsopstart og rundeskemaer afventer myndighedernes retningslinjer for aktiviteter efter august måned.

DT 2021

Del nyhed

LÆS OGSÅ