Her er Volleyligaens hold i sæson 20/21

Top Volley Danmarks Volleyligaudvalg har d. 10. marts gennemgået alle certificeringsansøgninger fra klubber, der ønsker at have hold med i Volleyligaen i sæsonen 20/21. Der blev i alt godkendt 8 damehold og 9 herrehold. Volleyliga Damer:På damesiden har Frederiksberg Volley valgt ikke at søge om certificering og deltager i sæson 20/21 derfor i 1. Division.…

:


Top Volley Danmarks Volleyligaudvalg har d. 10. marts gennemgået alle certificeringsansøgninger fra klubber, der ønsker at have hold med i Volleyligaen i sæsonen 20/21. Der blev i alt godkendt 8 damehold og 9 herrehold.

Volleyliga Damer:
På damesiden har Frederiksberg Volley valgt ikke at søge om certificering og deltager i sæson 20/21 derfor i 1. Division. Deres plads erstattes af Amager VK, der har fået godkendt deres ansøgning. Dermed består damernes Volleyliga i sæsonen 20/21 fortsat af otte hold, nemlig følgende:

 • Amager VK
 • ASV Elite
 • Brøndby VK
 • Fortuna Odense
 • Gentofte Volley
 • Holte IF
 • Team Køge
 • VK Vestsjælland

Volleyliga Herrer:
På herresiden har Ishøj Volley valgt ikke at søge om certificering og deltager derfor i 1. Division i sæson 20/21, hvorfor herrernes Volleyliga i 20/21 kommer til at bestå af følgende ni herrehold:

 • Amager VK
 • ASV Elite
 • BK Marienlyst
 • Gentofte Volley
 • Hvidovre VK
 • Nordenskov UIF
 • Middelfart VK
 • VK Vestsjælland
 • Aalborg Volleyball

Del nyhed

LÆS OGSÅ