Ændringer i Volleyligaens slutspil grundet Corona-virus

På baggrund af den stigende smittespredning af Covid-19, Corona-virus, i Danmark har Volleyball Danmarks bestyrelse besluttet at implementere en række ændringer og aflysninger i Volleyligaens slutspil med øjeblikkelig virkning. Læs detaljerne omkring ændringerne her: Volleyliga medaljespil forkortesSemifinaleserien reduceres til bedst af 3 kampe (førhen bedst af 5). Således bliver finalespillet rykket tilsvarende frem. Yderligere information…

:


På baggrund af den stigende smittespredning af Covid-19, Corona-virus, i Danmark har Volleyball Danmarks bestyrelse besluttet at implementere en række ændringer og aflysninger i Volleyligaens slutspil med øjeblikkelig virkning. Læs detaljerne omkring ændringerne her:

Volleyliga medaljespil forkortes
Semifinaleserien reduceres til bedst af 3 kampe (førhen bedst af 5). Således bliver finalespillet rykket tilsvarende frem. Yderligere information omkring dette udmeldes snarest muligt.  

Volleyliga placeringsslutspil suspenderes (5.-8. plads hos damer og 5.-10. plads hos herrer)
Alle kampe i placeringsslutspillet suspenderes og afgøres dermed ikke for sæsonen 19/20. Ligeledes er reglen om, at en femteplads i placeringsslutspillet udløser en 4. seedning i næste sæsons landspokalturnering, midlertidig suspenderet, indtil der bliver truffet en endelig afgørelse omkring dette.

Resterende rækker
Volleyball Danmark vil hurtigst muligt sende en udmelding omkring Danmarksturneringen og Kredsturneringerne.

Volleyball Danmarks bestyrelsesformand, Mads Olsen, om ændringerne:
”Vi kan ikke forudse, hvordan smittespredningen af Corona-virus i Danmark udvikler sig over det næste stykke tid. Men det er ikke urealistisk, at vi kan komme til at stå i en situation, hvor det ikke er forsvarligt at gennemføre en finaleserie. Derfor har vi valgt at fremskynde medaljespillet, så vi forhåbentlig kan få kåret sæsonens Danmarksmestre. Samtidig suspenderer vi placeringsslutspillet, da vi således kan formindske risikoen for smittespredning.”

Del nyhed

LÆS OGSÅ