Tapeten løfter endnu engang pokalen til Senior+ pokalfinale

Da Final 4 for to uger siden løb af stablen i Aarhus, var det ikke kun Volleyliga-mandskaberne, der dystede om pokaler. Traditionen tro blev der nemlig også afholdt pokalfinalestævne for Senior+ spillerne, hvor Tapeten for andet år i træk kunne løfte pokalen. For tredje år i streg kunne Volleyball Danmark i forbindelse med sæsonens Final…

| Foto: Erik Kreuzfeldt

:


Da Final 4 for to uger siden løb af stablen i Aarhus, var det ikke kun Volleyliga-mandskaberne, der dystede om pokaler. Traditionen tro blev der nemlig også afholdt pokalfinalestævne for Senior+ spillerne, hvor Tapeten for andet år i træk kunne løfte pokalen.

For tredje år i streg kunne Volleyball Danmark i forbindelse med sæsonens Final 4 også invitere til Senior+ pokalfinale. I år dystede hele 10 hold med om den eftertragtede vandrepokal, og der blev gået godt til den i hallen.

”Jeg glæder mig altid helt vildt til disse stævner. At møde de her topmotiverede spillere i denne aldersgruppe giver kæmpe respekt. De har trænet hårdt op til stævnet, og de er meget seriøse omkring deres sport og udvikling,” forklarer sportskonsulent i Volleyball Danmark, Randi Fechtenburg.

Til årets pokalfinalestævne var der hård kamp om pokalen blandt de 10 deltagende hold fra i alt fire klubber (Tapeten, Hvidovre, Skovbakken veteraner, Vejlby Risskov), men det blev de regerende mestre fra Tapeten, der endnu engang vandt pokalmestertitlen.

Efter pokalfinalestævnet tog mange af spillerne samlet hen for at se pokalfinalerne for Volleyligaholdene.

”Flere af spillerne har aldrig set en rigtig volleyballkamp, så det er med stor glæde at vi kan invitere dem til kamp. Det er en perfekt afslutning på en dag fyldt med volleyball,” fortæller Randi Fechtenburg.

Udvikling uanset alder
Kampene i Senior+ foregår på en badmintonbane med fire spillere med de almindelige volleyballregler – og det går ikke stille for sig, selvom spillerne er oppe i årene.

”Jeg kan klart se en forbedring i niveauet fra da vi startede med denne målgruppe og til nu. Der er meget mere volleyball over kampene med smash og forsvarsredninger. Det viser tydeligt, at man øver teknikken i træningen hjemme i klubberne. Det er jo fantastisk, at man har mod på at udvikle sig lige meget hvor gammel, man er.” afslutter Randi Fechtenburg.

Der findes i øjeblikket 27 klubber rundt omkring i landet, der har et Senior+ tilbud i klubben. I løbet af året arrangeres der forskellige Senior+ stævner, hvor der deltager omkring 20 hold i gennemsnit.

Læs mere om Senior+ volley, klubber og stævner her.

Del nyhed

LÆS OGSÅ