Skab nye muligheder for klubben med Ramasjang Familievolley

Som en del af en landsdækkende indsats for at introducere de 3-6-årige børn – og deres forældre – til volleyball, går Volleyball Danmark nu i luften med konceptet Ramasjang Familievolley til klubber. Der er 20 gratis opstartsforløb til de første klubber, der vil med fra start – er din klub klar? Vil din klub kontaktes…

| Foto: Klaus Sletting

:


Som en del af en landsdækkende indsats for at introducere de 3-6-årige børn – og deres forældre – til volleyball, går Volleyball Danmark nu i luften med konceptet Ramasjang Familievolley til klubber. Der er 20 gratis opstartsforløb til de første klubber, der vil med fra start – er din klub klar?

Vil din klub kontaktes med mere information, så klik her. 

En helt ny målgruppe, nye medlemmer og nye muligheder. Med Volleyball Danmarks nye koncept, Ramasjang Familievolley, skal der sættes fuld gang i landets volleyballhaller for de allermindste spillere.

”Ramasjang Familievolley er et sjovt tilbud, hvor børn og forældre er sammen om volleyball og boldspil. Her kan familien hygge sig, lære noget og få pulsen op sammen. Børnene udvikler deres motorik, mens de oplever glæden ved volleyball og samværet med deres forældre,” udtaler projektleder Sebastian Mikelsons.

”Samtidig er Ramasjang Familievolley en god måde for klubberne at åbne op for en helt ny målgruppe og rekrutteringsbase – både blandt børnene, men også deres forældre, der kan blive stærke ressourcer og endda aktive spillere i klubben,” fortsætter han.

Sammen med Ramasjang Familievolley er Volleyball Danmark også i fuld gang med et storstilet ”Ramasjang Volley”- projekt i landets daginstitutioner, som kan danne grobund for en efterspørgsel til et familietilbud inden for volleyball.

”I løbet af foråret starter vi en masse forløb med Ramasjang Volley op i daginstitutioner, hvor børnene bliver præsenteret for vores koncept og sport. Målet er, at vi gennem daginstitutionerne når ud til hele 10.000 børn henover de næste par år, så det er helt sikkert en oplagt mulighed for klubberne at rekruttere spillere til deres Ramasjang Familievolley-hold – stort set helt uden at klubben behøver at røre en finger.” afslutter Sebastian Mikelsons.

Læs mere om Ramasjang Familievolley her

Gratis opstartsforløb til de 20 første klubber
Volleyball Danmark har udviklet et opstartsforløb, guides og materialer, der skal hjælpe klubberne i gang med at etablere et Ramasjang Familievolley-tilbud. Og for at sætte ekstra skub i processen, tilbydes der lige nu gratis opstartsforløb til de 20 første klubber, der ønsker at komme i gang (normalpris 1.990kr.) Det er intet krav, at opstartsforløbet skal starte umiddelbart efter klubbens tilmelding. Opstartsforløbet kan f.eks. times med opstart for sæsonen 20/21.

Ramasjang Familievolley opstartsforløb indeholder:
• Strategimøde (ca. 2 timer)
• Besøg af en instruktør i forbindelse med jeres træning (1-2 timer)
• Opfølgning og evaluering (1-2 timer)
• Løbende sparring og hjælp til både træneren og klubben
• Markedsføringsmateriale
• Registrering af klubbens Ramasjang Familievolley-tilbud på volleyball.dk
• Rekrutteringsmulighed for klubben: Volleyball Danmark tilbyder et Ramasjang Volley-forløb i den lokale daginstitution, hvor Volleyball Danmark står for al afvikling og kontakt. Ønsker klubben selv at stå for afviklingen af forløbet samt kommunikation, stiller Volleyball Danmark gratis materialer til rådighed.

Vil din klub kontaktes med mere information, så klik her. 

Del nyhed

LÆS OGSÅ