Her er alle årets spillere i volleyball og beachvolley

Ved Dansk Volleyball Award blev der traditionen tro uddelt en række priser til nogle af landets bedste volleyball- og beachvolleyspillere. Få her det fulde overblik over alle aftenens vindere: ÅRETS DANSKE VOLLEYBALLSPILLER 2019 Paulina Hougaard-Jensen (M.O. Mougins, Frankrig) Den lynhurtige centerspiller har igennem de sidste fire sæsoner været en bærende profil for sit college-hold. I…

:


Ved Dansk Volleyball Award blev der traditionen tro uddelt en række priser til nogle af landets bedste volleyball- og beachvolleyspillere. Få her det fulde overblik over alle aftenens vindere:

ÅRETS DANSKE VOLLEYBALLSPILLER 2019

Paulina Hougaard-Jensen (M.O. Mougins, Frankrig)
Den lynhurtige centerspiller har igennem de sidste fire sæsoner været en bærende profil for sit college-hold. I denne sæson har Colorado State haft nogle af de bedste blokadestatistikker i hele USA, hvor Paulina i høj grad har været tungen på vægtskålen. Paulina afsluttede sin amerikanske uddannelse i å2019 og er nu rykket til M. O. Mougins, Frankrig, hvor hun slår sine folder i den bedste franske liga.

De øvrige nominerede var Trine Noer Kjelstrup (Vasas Obuda, Ungarn) og Mette Sallerup (Holte IF)

Simon Øster Ellegaard Andersen
Den stærke centerspiller har igen i sidste sæson haft en bærende rolle for sit college-hold, Long Beach, der i 2019 for andet år i træk vandt det amerikanske volleyballmesterskab. Samtidig blev Simon hædret med en plads på turneringens All-Tournament Team. Simon har også igen i 2019 været en stærk spiller på herrelandsholdet, hvor han var med til at sikre en delt tredjeplads i European Silver League.

De øvrige nominerede var Oskar Kjerstein Madsen (Spacers de Toulouse, Frankrig) og Nicolai Houmann (Gentofte Volley)

Dette års kandidater er blevet fundet på baggrund af indstillinger fra trænere i Volleyligaen og en endelig udvælgelse af Top Volley Danmark. De endelige vindere vil blive fundet ved en afstemning udsendt til alle danske spillere i Volleyligaen og i udlandet.

ÅRETS BEACHVOLLEYSPILLER 2019

Line Trans Hansen
Den nu tredobbelte danmarksmester har spillet en fremragende sæson i 2019, hvor hun i forsvaret altid er her, der og alle vegne. Også internationalt har Line markeret sig, senest med en sølvmedalje på World Touren. Line vandt også Årets Beachvolleyspiller i 2017 og 2018.

De øvrige nominerede var Berglind Gigja Jonsdottir og Sofia Nørager Bisgaard

Nicolai Houmann
Har i 2019 spillet sin hidtil bedste sæson i sandet, hvor han nok har været Tourens bedste blokadespiller. Ud over at have været på podiet ved stort set alle turneringer han har deltaget i, nappede han også DM-guldet med sin makker Jacob. 2019 blev ligeledes året hvor Nicolai fik international debut og en flot sølvmedalje på World Touren.

De øvrige nominerede var Jacob Cordua Stormly og Kristoffer Abell.

Dette års kandidater er blevet fundet på baggrund af en allerede afviklet afstemning som afslutning på årets tour. BeachTourGruppen nominerede flere mulige kandidater, og efterfølgende er det spillerne selv på Pepsi Max Beachvolley Tour 2019, der har stemt på deres favorit til at modtage hæderen.

ÅRETS MOST IMPROVED PÅ PEPSI MAX BEACHVOLLEY TOUR 2019

Freja Hvidtfeldt Foged
Freja har i 2019 bidt sig helt fast i eliterækken. På trods af lidt skiftende makkerskaber kvalificerede hun sig i 2019 til sit første DM. 2019 blev også året hvor hun for første gang kunne stille sig på podiet ved en Grand Slam, da hun i Kolding fik sølv.

De øvrige nominerede var Sara Stief og Frederikke Schade

Mikkel Hoff
Mikkel er et af de store unge talenter i Danmark. I 2019 kvalificerede han sig til sit første DM og fik en flot 5. Plads. Desuden deltog han i U22 EM hvilket resulterede i en 17. Plads.

De øvrige nominerede var Karl Anton Fuglsbjerg og Niels Heden Friis.

Dette års kandidater er blevet fundet på baggrund af en allerede afviklet afstemning som afslutning på årets tour. BeachTourGruppen nominerede flere mulige kandidater, og efterfølgende er det spillerne selv på Pepsi Max Beachvolley Tour 2019, der har stemt på deres favorit til at modtage hæderen.

Del nyhed

LÆS OGSÅ